Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna... zraniona...

Zdrada

Polecane posty

Witam. Zacznę od początku. Jestem zz moim chłopakiem od 9 miesięcy. Na początku wszystko było ok, jak w bajce. Niestety później dowiedziałam się, że zdradza mnie na różnych portalach społecznościowych (gg, nk itp. ) Byłam załamana, mój świat się zawalił. Nie wiedziałam co robic.Porozmawialiśmy sobie, a raczej ja mówiłam, płakałam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobic...Oczywiście obiecał mi poprawę, a ja z racji tego, że tak bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego, wybaczyłam i uwierzyłam... Niestey, ale wiem że znowu robił to samo. Kolejny raz rozpętało się "piekło". Miałam już dośc, nie wiedziałam co robic. Obiecywał mi, przekonywał mnie, ze to już za nim, że z tym skończył. Wypierał się, ze to nie prawda i mówił, że mu nie ufam. Tylko, że ja miałam na to 100% dowody... Ale po raz kolejny mu zaufałam i wybaczyłam, zrozumiałam. Widziałam, że mnie kocha, że żałuje i w ogóle. Ale chyba bardziej ja chciałam to widziec. Wiem, ze mnie kocha, ale jak tylko zostaje sam, to dostaje "głupawki" i pisze do innych (wcale nie o grzecznych sprawach). Zawiodłam się kolejny raz. Dziś dowiedziałam się, że znowu pisze do innych. I to wcale nie jest jedna, stała dziewczyna. Pisze do wszystkich o spotkaniu, sexie itp. Już nawet nie mam siły płakac... Kocham go bardzo i boję sie, że on się nigdy nie zmieni, a ja mu będę cały czas wybaczac... Jeszcze z nim nie rozmawiałm o tym, czego się dowiedziałam. Nie wiem jak mam to zrobic... Czy to skończyc, czy po prostu daj sobie trochę odpoczynku. Ale wtedy obawiam się, że edzie cały czas mnie zdradzał i przez ten czas pisal z innymi... Powiem jeszcze, że nie wiem czy doszło do jakiegoś spotkania tak w 4 oczy... Tego nie wiem, ale nie wykluczam takiej możliwości. Wiem, że on mnie kocha, widzę to. Ale nie jestem w stanie zrozumiec, czemu tak postępuje. Może to nawyk z przeszłości? Dodam jeszcze, że jest moją pierwszą miłością ;( Nie wiem co robic

To, że jest Twoją pierwszą miłością, w żaden sposób nie zmienia sytuacji po jego stronie. Kobiety piszą tak, bo chyba oczekują, że jak to napiszą, to nagle posypie się stos rad, a żadna z nich nie będzie o zerwaniu. Niestety, niunia, takiego faceta nie zmienisz, chyba że mu kompa rozje*biesz, ale na to bym się nie porywała :D ile ten Twój Luby ma lat?

Ma 19 lat :(

Wiem już, że dzis muszę to skończyc! Może byłam głupia, ale przeczytałam jego gg i sprawdziałam historię... A tam co? same sex czaty :(

Wybacz jak ma 19 lat to jest jeszcze podrostkiem ;/ niedługo powinien zacząć mu się stabilizować ten system wartości (za jakieś 2 lata) ale nie radzę Ci czekać. Szansa że się zmieni jest 50/50. Rzuć go i znajdź sobie takiego który będzie traktował Cię poważnie.

tylko dziecko moze uzdrowic wasze relacje, ewentualnie smiertelna choroba ale lepiej wybrac dziecko bo przynajmniej masz zapewnione miejsce w tramwaju

o ile wywalczy sobie to miejsce ze stadkiem starych babć :D