Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drabina-bez-szczebli

U jakiego lekarza leczy sie nerwice?

Polecane posty

Gość jhvhgfchfjknmjk
ja tylko meliska, a jak cos mam zrobic stresujacego to biore bisocard ( bo z tego stresu to skurcze dodatkowe mi sie wlancaja) , w chwili ataku paniki hydroxyzyna. Nie wiem jak poradzic sobie z ciaglym napiecie, spieciem bo rpzez to mecza mnie te dodatkowe skurcze:(

Gość gość
Ja niewiem co robic mam zawroty bule glowy czeste i ser c e mi wali jak niewiem co to jest

Gość gość
Ja niewiem co robic mam zawroty bule glowy czeste i ser c e mi wali jak niewiem co to jest

Gość mifinka
Dobry psycholog tu może pomóc. Cierpię na nerwicę, ale mniej odczuwam jej skutki. Nie jest to już tak zaawansowany stan, jakim był jeszcze miesiąc temu. Chodzę do Psychologgii na Chmielną. Wizyty mi pomagają, wiem, że mogę się wygadać, powiedzieć, co leży mi na sercu. Wcześniej wszystko dusiłam w sobie i to równiez przyczyniło się do tego, że z biegiem czasu zaczęłam to gorzej znosić. Nerwica jest na tyle niebezpieczna, że odbija się również na zdrowiu fizycznym, więc nie ma co tego bagatelizować.

Gość gość
Na samym początku najlepiej iść do psychologa który ją stwierdzi i wtedy pokieruje do psychiatry. Czasami człowiekowi może się tylko wydawać że choruje na nerwicę a po rozmowie z psychologiem okazuje się że problem leży gdzie indziej. Ogólnie u mnie najlepiej zadziała farmakologia którą na początku znosiłam tak sobie ale potem już się wszystko ustabilizowało tak jak trzeba. Teraz na szczęście jest taka generacja leków że nie niszczą organizmu. Grunt to wybranie bardzo dobrego specjalisty bo zły może wyrządzić jeszcze większą krzywdę. Jeżeli ktoś jest z Bydgoszczy to u mnie zarówno psycholog jak i psychiatra byli z Centrum Medycznego Awimed www.awimed.pl. Leczenie nerwicy wymaga czasu ale warto podjąć ten wysiłek.

Gość michalpppppp
Jeśli chodzi o leczenie nerwicy to ja mogę polecić klinikę psychomedic.pl w Warszawie. Mają świetnych specjalistów, do tego są dostępni 7 dni w tygodniu. https://psychomedic.online/