Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

śliczne ubranko do chrztu dla dziewczynki

Polecane posty

mam do sprzedania super zestaw do chrztu lub na inna okazję ślicznych ubranek dla dziewczynki. Ubranka były założone tylko raz lub wcale, cena takiego zestawu to 160 zł w skład zesawu wchodzi: - płaszczyk z kapturem firmy Olli - rozmiar 74 - z pluszu ( raz założony ) - czepek - w komplecie z plaszczykiem ( nie założony wcale ) - buciki z kokardkaim z weluru/pluszu- Christopher - roz 11 ( założone raz ) - balerinki różowe - H&M- rozmiar 11 ( założóne raz) - sukieneczka z atłasu i organtyny - Krasnal- rozmiar duże 62 ( założóne raz ) - w komplecie do sukieneczki atłasowy kapeusik ( założóny raz ) - bolerko w kolorze ecru - Krasnal - rozmiar 62 ( nigdy nie założone ) Zdjęcia zainteresowanym mogę przesłać na maila. Płaszcyk można obejrzeć na stronie: http://www.olli.pl/2010/chrzty-jesien-zima - to płaszczyk pluszowy

Gość gdzie twoja
wystaw na allegro

tam nie ma wogóle po co wystawiać,marne zainteresowanie a prowizję trzeba zapłacić, wydaje mi się bez sensu!!! a ubranka są naprawdę ładne

Gość gość
Taaa akurat spamerko. Spier/dalaj z tymi tandetnymi błyszczącymi sukienkami dla cyganów i poliestrowymi garniturami ala stary maleńki, w których chłopcy wyglądają jak skrzywdzeni :o W życiu bym dzieci w ten syf nie ubrała :o