Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość btrsucndsknsidn

Z kim mieszkacie i w ilu pokojach?

Polecane posty

Gość btrsucndsknsidn

Ja- jako niezardny nieudacznik mieszkam ze starszymi. kuchnia i jeden pokoj, w ktorym mam łózko, w ktorym jest tv i to nie jest moj pokoj oczywiscie. Mieszkanie z starszymi powinno byc zabronione po ukonczeniu 23 roku zycia.

Gość btrsucndsknsidn
Jak tylko Tusk tego zabroni to zamieszkam w okolicznej studzience ciepłowniczej :classic_cool:🖐️ 100lej POWER

Gość fajnie by było
a stać cię na kredyt bo od naszego cudownego Państwa mieszkania nie dostaniesz :( Ja sie musiałam zadłużyć na 30 lat zeby wkońcu być na swoim!!

Gość Nonusiaaa
mam 19 lat,mieszkam z bratem i rodzicami...mamy łazienkę,kuchnie,spiżarnię,spory korytarz ,salon i 3 pokoje w których spimy xD

to prawda w Twoim wieku mieszkałam z przyszłym mężem w 3 pokojach w wynajętym mieszkaniu

no, trudno żeby "państwo" mieszkania dawało kobito, z choinki się urwałaś, czy z Chin?

Gość u mnie mąz i dzieci
mieszkamy w wielkim domu : 4 sypialnie ,6 pokoi ,2 kuchnie i łazienki 🖐️

Gość btrsucndsknsidn
A czy JA powiedziałam że chce jakieś mieszkanie od Państwa? Ludzie, take it easy!

Gość kicicjsjsja
Z rodzicami ,2pokoje

Gość
"fajnie by było" - polecam bilet w jedną stronę na Kubę! Cudowny klimat.

Gość ja mieszkam z mężem i
dzieckiem w 2 pokojowym mieszkaniu :) Ciasne ale własne... A i jeszcze psiak jest :)

z facetem-1 pokoj, kuchnia, kibel i jeden pokoik w stanie surowym sluzacy za spizarnie

Gość Blanka645587
z mężem i córką 2 pokoje, ale niedługo bedą 3 ciasne ale własne:) I 14 lat spłacania jeszcze.

Gość prawiczy prawiczek 28
"a stać cię na kredyt bo od naszego cudownego Państwa mieszkania nie dostaniesz Ja sie musiałam zadłużyć na 30 lat zeby wkońcu być na swoim!!" A od jakiego państwa dostajesz mieszkanie? Pamiętasz od czego zaczął się kryzys finansowy? M.in kredytów hipotecznych w USA. Bogaci amerykanie też biorą kredyt na 20 lat. Mieszkanie dostaje się gratis w arabii saudyjskiej. No ale tam ichni król, bo to monarchia, ma miliardy z ropy i sponsoruje swoich poddanych.

Gość fajnie by było
chodziło mi o mieszkania komunalne bo jak chciałam wniosek złożyć 2 lata temu to mi powiedzieli ze rozpatrują dopiero nioski z 99 roku. Nasi rodzice takiego problemu nie mieli. czasem chcialabym zyc w ich czasach :P mimo że w sklepach nic nie było a jak cos rzucili albo dostawa miala byc to sie stalo dwa dni

Gość gość
Z dziewczyną. Ostatnio równiez postanowiliśmy wziąć kredyt na kupno mieszania ( doszlimy do wniosku, ze takie wynajmowanie całe życie mieszkania nie ma najmniejzego sensu). Wprawdzie jest to wieksze zobowiązanie ale przynajmniej za jakis czas będziemy mieli coć swoejgo ( szczególnie,ze kredyt wzięliśmy na 10 lat ponieawż mielismy bardzo wysolki wkład własny). Sugeruję jednak poczytac sobie o kredytach przed wzięciem ponieważ warunki są rózne. http://www.szkolaprzedsiebiorczosci.com.pl/

Gość gość
Mieszkam w domu jednorodzinnym odziedziczonym po dziadkach ja mieszkam na parterze ona na piętrze. Mam dwa duze pokoje kuchnie łazienkę, korytarz, małą spirzarnie.