Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Ale tu nudy dzisiaj:o

Polecane posty

Mamy remont . Dziś kują ścianę z jednej strony robią nową klatkę schodową, wcześniej kuli balkon i przednią ścianę :O

Gadałam wczoraj z kierownikiem budowy góralem :D Powiedział ,że lepiej byłoby zrównać wszystko z ziemią i chój a nie pierdolić się z przebudową :D

do tego jestem chora:O u nas korki juz wczoraj poszly same z siebie i byl spokoj jeden dzien, a dzis beda nadrabiac. kurwa. i jeszcze robote stracilam, szlag by to...

Oblubienica jako tako..czekamy na wyniki, trzymaj kciuki,żeby wyszły w badaniach "zrosty po zapaleniu płuc " a nie coś gorszego - dzięki 🌼 Dyrektore nic nie pomoże dziś jestem sama na straży 😭 śnieg nie pada póki co.

dopiero na wiosne, znowu to , co bylo. teraz tylko szukac, kurwa jestem bez kasy na swieta, znowu provident sie klania.:O ostra u ciebie znowu jakies chorobsko w familii? pamietam, ze ta twoja rodzina ogolnie jakas chorowita:O

A wiecie, jak tak się posłucha "szaraczków", a później w telewizorni gadają, jak to się polepszył byt Polaków, to się rzygać chce z tej propagandy tefałenowskiej:o

Nienawidzę TVNu 😭 :O Oblubienica tydzień 15 będą wyniki :) Kciukiem - ogólnie bardzo chorowita. Mama od kilku lat boryka się z rakiem, na razie nie ma przerzutów ale każda kontrola doprowadza mnie do szału :O Brat też miał raka , guz mózgu wykryty w wieku 14 lat - po 4 latach walki o to ,żeby się zmniejszył zoperowali go.. teraz ma 30 lat i póki co jest w miarę. o reszcie rodziny nie będę pisała, zabrakło by liter.. 😭

Dyrektore wypraszam sobie, ja na wszystko zapracowałam własnymi rękami - pracuję odkąd skończyłam 18 lat .Wielu rzeczy musiałam sobie odmawiać, żebym teraz miała to co mam. Nie zmienia to faktu,że jest kiepsko ogólnie z praca, z pieniędzmi w Polsce.Jest wielu biednych ludzi..

no wlasnie pamietam, ze mama zachorowala, o bracie tez czytalam. to sa dopiero problemy,:O u nas na szczescie ,,normalna'' rodzina, tylko stary kamikadze i co roku jak nie salto z kilku metrow to odrabany pila palec:O doradzcie jak tu szybko zarobic:O bo poki co , na zasadzie wolontariatu ocieplam psom budy:O i chopruje co po chwile

Ja ogólnie nie jestem specjalnie zaradna:o Pewnie dlatego, że jestem wycofana. Zarabiać kasy nie umiem. Ale zarabiam, bo nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż był jedynym, który przynosi kasę do domu. Ja zarabiam mało, ale niem muszę się nikomu tłumaczyć z nowych Levisów.

Kciukiem a skąd jesteś? Współczuję stracić robotę przed świętami, Twój szef musiał być strasznym chójem :O