Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Podobają Wam się mlodzi policjanci?

Polecane posty

Gość ktośtamktoś
Mało jest atletycznych i wysportowanych mężczyzn na studiach ? Trzeba sobie od razu psa brać ?

Gość zadziwionaokropniebardzo
Byłas z policjantem, nie? No wlasnie, widac po tych idiotycznych komentarzach. To tez sa ludzie, ktorzy musze urzerac sie z Twoimi synalkami na osiedlach, mezusiami, kiedy robia awanture w domu i tłuką Ciebie bo zupa byla za slona, idac na sluzbe, nie ma pewnosci, czy wroci caly i zdrowy i myslisz, ze po tym wszystkim, na co sie napatrzy w pracy, ma byc normalny? Głupi stereotyp...w takim razie, kazdy ksiadz jest pedofilem, kazdy lekarz bierze lapowki, a kazda barmanka to dziwka...nie sa mili i nigdy nie beda bo sa w pracy, bo wstawiaja Tobie mandat, to chyba nie zaproszą Ciebie na kawe z tej okazji. Jak wszedzie zdarzaja sie czubki, ktorym wladza i respekt spoleczenstwa odbija, dlatego trzeba byc twardym. Jestem w zwiazku z policjantem ponad rok, znam go 3 lata, i owszem miewa gorsze dni, jak kazdy, ale nie przynosi pracy do domu, a to podstawa, nawet pani z poczty. czytalam topik "zwiazek z policjantem..." hmmm mozna zlozyc tez zwiazek z ksiedzem(widzialam, ze juz byl) marynarzem, czy panem z zakladu pogrzebowegom, albo z rozlazla gosposią...tyle a co do autorki topiku ;) chyba nie ma co szukac na sile ;) ale fakt, sa naprawde przystojni...a najbardziej MOJ ;D

Gość NelaNela1991
ja też znam kilku policjantów i fakt są zajebiście przystojni, ale to tacy kobieciarze. zawsze jak idę ulicą i jak mnie mijają samochodem to nigdy nie było tak, żeby nie zaczepili, czasem proszą o spotkanie o nr telefonu, a ostatnio ciągle mnie zatrzymują jak jadę autem tylko po to, żeby poflirtować a większość z nich to żonaci i dzieciaci faceci, ale cóż nie można uogólniać nie wszystkich możemy włożyć do jednego worka;)

Powodzenia wam życzę.Ostatnia akcja przecież w Łodzi-emerytowany policjant (ok.40 lat) zabił swoje własne dzieci bo chciał zrobić na złosć swojej żonie.Fajnie,nie!Policjanci to psychole.Nikt o zdrowej psychice tam nie idzie.trzymają sztamę z przestepcami.Moja kolezanka jest żoną takiego jednego psa.To co ona mi opowiada woła o pomstę do nieba

Gość NelaNela1991
dwóch, których znam piją i biją swoje żony:/

Gość yu56utru
wszedzie widze, że ostro ludzie jezdza po policji. Mam chlopaka policjanta pół roku w sumie niewiele ale nie zamieniłabym na zadnego innego jest dobry jak nikt inny.

Gość NelaNela1991
no wiadomo przecież, że nie każdy policjant to cham i pijak:) zdarzają się wyjątki tak jak w każdej sprawie.

Gość Rumeur
Zdziwionaoropniebardzo-podpisuje sie pod tym co napisalas,lepszego podsumowanie chyba tutaj byc nie moglo.

masz rację autorko, przystojni policjanci są nawet bardzo, zwłaszcza niektórzy:) i to niestety chyba jedyny ich plus, mają naprawdę niezłą bajerę, młode dziewczyny bardzo się na to łapią, niestety - 95% z tego co mówią, to zwykła ściema. Mówi Ci to dziewczyna, która spędziła prawie 5lat z policjantem, w tym 1,5roku, gdy jeszcze nim nie był, diametralna różnica, moje zdanie - normalni tam nie idą:D pozdrawiam Aha, wiesz co jest najgorsze? nie wiem, jak oni to robią, mówię w l.mn, bo znam niejednego policjanta ale potrafią bez mrugnięcia okiem mówić Ci piękne rzeczy, KŁAMAĆ a za chwilę robić bez wyrzutów sumienia zupełnie co innego. Pozostaje mi życzyć powodzenia:) ze mną jakiś czas temu chciał się umówić policjant, pod groźbą mandatu za przejechanie rowerem na czerwonym, zaskoczyłam go wściekłym śmiechem, patrząc na jego obrączkę, którą zapewne na czas służby ( czytaj: podrywu ) zapomniał zdjąć:D

Gość Policjant
DO WTAJEMNICZONA Sensownie mówisz, coś wiesz na ten temat. Jestem policjantem, i to nie w cale dużym komisariacie. I powiem Wam, że 80% praktykantek lub stażystek uprawia seks z policjantami. Nawet, jak przychodzą jako "grzeczne dziewczynki" to po usłyszeniu paru komplementów, nie ma z nimi problemu. Osobiście, jakbym miał córkę, nie wysłałbym jej na taki staż. Nie wiem co Wy dziewczyny macie w głowach. Najśmieszniejsze jest to, że właśnie Ci wolni, są najmniej zainteresowani takimi pracownicami, bo mogą wyrwać coś na mieście. Także autorko tematu, zapraszam do pracy w Policji, a zobaczysz jakie będziesz miała "powodzenie". Po usłyszeniu odpowiedniej ilości komplementów, nie będziesz zwracać uwagi na to, czy żonaty czy nie. Gwarantuję Ci to. Chociaż pewnie teraz temu zaprzeczysz.

Gość moja, cóż
nie

Gość vbvbvbvbvbv
To do mnie by komentarz zadziwionaokropniebardzo? Akurat psy to grupa zawodowa, w ktonormarej .najwiecej jest przemocy domowej i patologii.Mozesz to sobie sprawdzic To jest bardzo stresogenna, niewdzieczna praca, a frustracje wyladowuja pozniej na swoich rodzinach. Kobietom rzeczywiscie moga sie podobac, ale radzilabym poprzestac na romansie,a na zyciowego partnera wybrac normalnego faceta

Gość Policjant
Nie wrzucajcie wszystkich Policjantów do jednego worka.

Gość .................nie
nie podobaja chlaja zdradzaja zaliczaja

Gość NelaNela1991
Policjant----> ma rację, nie wszyscy są tacy sami jak już wyżej pisałam, a jak panna jest głupia to byle komu da i byle gdzie. kisski dla miśków:P

Dla mnie oni maja taki prymitywny wyglad, zreszta najczesniej ida tam faceci ktorzy naprawde juz do niczego sie nie nadaja i policja to juz ich ostatnia szansa

Gość Julka19x
brzydzę się policją, to patologia.oczywiście nie wszyscy ale większość. Uważają że wszystko im wolno i stoją poza prawem. Nieraz jakiś mnie podrywał i bardzo to lubię.Daję im wtedy nr telefonu i wystawiam gdzieś na mieście :D niech sobie burki stoją

Gość ewaa77o
Dobre !!!! Boski post powyżej.... Policjanci są różni ale.....w tej branży raczej ponadprzeciętnie występuje nepotyzm i kolesiostwo. Sporo tam synalków starych gliniarzy itp pewnych siebie ,pełnych poczucia bezkarności.Nadętych ....pomyślcie laski jaki stosunek do kobiet mają tacy kolesie ? Do tego wielu mających się za supersamców z przerostem ego. Długo można by pisać. Z autopsji .SZeregowy policjant krawężnik. Znany mi. Kilka lat temu nijaki zahukany chłoptyś, chodzące nic bez szans na cokolwiek.Dzięki poparciu rodziny zostaje policjantem . I tu metamorfoza-totalne odbicie .Siłownia, sterydy -dziś to przedwcześnie wyłysiały agresywny typ. Rzuca się do kuzynów ,też tych co załatwili mu tą robotę..pieniacz i awanturnik. Co to ma do tematu -załapał jakąś małomiasteczkową lalę która poleciała na policjanta ...dziś należy jej współczuć.

Gość tigerllily
A gdzie takiego poznać? jakich kobiet oni szukaja, jakie ich kręcą? tylko tandetne solary czy tez normalne, wyksztalcone kobiety?

Gość zielona sniezynka
A ja mieszkam kolo komendy i powiem szczerze ze mimo iz przewija sie tu dziesiatki policjantow rzadko ktory z nich jest przystojny. Fakt, czesto zdarzaja sie tacy wielcy, wielkie postawne chlopy ale zawsze ale to zawsze sa brzydcy. Jak mieszkam tu od 5 lat widzialam moze z 2 naprawde przystojnych

Gość Znalam kiedys takiego
Ja jednego Policjanta poznalam na imprezie,akurat uczestniczyl w bojce,i dowiedzialam sie,ze jest poprostu psem,jak na poczatek byl w porzadku,jednak kazdy wojskowy,policjant to babiarze,ale to tylko moje zdanie...mozna poznac,pospotykac sie,pogadac,ale nic wiecej...,szkoda swego szacunku

Gość gość
Mnie osobiście podniecają policjanci. Zwlaszcza jak zatrzymuja moj samochod na kontrole..... mhm, a ja taka biedna bezradna stoje i mowie "panowie ja nie wiem czemu jechałam pod prąd, jestem tylko kobietą" i chcę poczuć ich kajdany na swoim ciele

Gość gość
oj bardzo szaleje za nimi z utesknieniem

Gość gość
Podobną grupą sa klawisze.