Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luksusowaPLka

DLACZEGO SEKS JEST DLA WAS AZ TAK WAZNY??

Polecane posty

Gość luksusowaPLka

powiedzcie mi bo nie rozumiem. Faceci- dlaczego seks jest dla was az tak wazny, ze potarficie dla niego oszukiwac kobiety, placic za seks, zdradzac zony/dziewczyny i ryzykowac bardzo wiele tylko po to by zamoczyc? sama jestem kochanka i choc lubie seks to w granicach rozsadku. o co chodzi?? czy dla was to jest AZ TAK przyjemne??

Gość weź może zapodaj sobie mocną
kawę, bo ci się yebie we łbie.

Gość sdfgsdgsdhsd
No właśnie widzę jaka jesteś rozsądna-skoro jesteś kochanką :P

nie mowie ze jestem rozsadna- to temat na inny topik;] ale zastanawiam sie wlasnie nad moim kochankiem, jak wiele seks moze znaczyc dla faceta, zeby ryzykowac dla niego wszystko

Gość sdfgsdgsdhsd
No a dla Ciebie jak wiele znaczy ten seks??Skoro jesteś w stanie go uprawiać z osobą z którą i tak raczej nie będziesz a możesz przez to przyczynić się do rozpadu jego rodziny,krzywdząc nie tylko jego ale jego bliskich!

kiedy ja go wcale nie chce ani odbic ani nie chce by to kiedykolwiek wyszlo na jaw. nie robie tego dla seksu. robie to bo a)lubie go, b) dla pieniedzy- to moj spon.

Gość sdfgsdgsdhsd
Ale to że ty nie chcesz nie oznacza że tak właśnie się stanie :P Ja pierdole kolejna dziwka na kafeterii :( aż rzygać się chce :(

ani ja nie chce rozbic mu roziny, ani on tego nie chce wiec nie wyjdzie to na jaw bo nie jestem jego pierwsza utrzymanka. mniejsza z tym czy jestem dzi.wka. chce tu zrozumiec dlaczego faceci narazaja sie tak bardzo dla samego seksu

Gość sdfgsdgsdhsd
Czy nie wyjdzie to na jaw to się jeszcze okaże-pewna być nie możesz. A co do pytania tematu to się chyba nie dowiesz :P A puki będą taki dziwki jak ty to faceci będą ryzykować :P

Gość sdfgsdgsdhsd
LuksusowaPLka Mnie szlak nie trafia :P I sam jestem facetem,ale chyba mam inne poglądy niż ten twój :P

Gość sdfgsdgsdhsd
LuksusowaPLka No co jest??Myślałaś że będę bronił twojego sponsora bo jestem facetem??

nie oczekiwalam ze bedziesz go bronil ani ganil- ten top nie odnosi sie bezposrednio do niego. pytanie jesli nie zauwazyles dotyczy ogolu z tym ze ani jednej sensownej odpowiedzi nie ma

Gość sdfgsdgsdhsd
Bo takie pytanie nie może być do ogółu.Bo ile facetów to tyle zdań na ten temat.A ty w swoim temacie sugerujesz że dla wszystkich facetów sex jest tak ważny że zdradzają żony nie patrząc na konsekwencje.

no wiec ja zadaje to pytanie tym panom dla ktorych seks jest wlasnie tak wazny i zadaje tez to pytanie calej reszcie by wypowiedzieli swoje zdanie/poglady/przypuszczenia odnosnie tego tematu

Gość cezear
tu pewnie chodzi o przekazywanie swojego nasienia ... By zaplodnic jak najwiecej samic ...

Gość cezear
tu nie chodzi o zamocznenie , a o rozmnazanie .. Natura nakazuje sie rozmnazac i ssaki do tego instynktownie dąza nawet jesli o tym nie wiedzą .

Gość dgsdfsdgsdafasdf
LuksusowaPLka hmm...no jest to jakies wytlumaczenie. tylko dlaczego kobiety nie maja az takiego cisnienia na reprodukcje Jak nie??To że ty nie masz takiego ciśnienia nie oznacza że inne kobiety tak mają :P Tak samo jest zresztą z facetami-to że jeden taki jest nie oznacza że wszyscy tak mają :P

Gość super truperrr
hmm...no jest to jakies wytlumaczenie. tylko dlaczego kobiety nie maja az takiego cisnienia na reprodukcje bo kobiety nie sa w stanie miec dzieci z wieloma mezczyznami .... Jeden Facet moze zaplodnic 100 kobiet , a jedna kobieta nie moze miec 100 dzieci ... z tej przyczyny wlasnie celem kobiety jest złapac i zatrzymac u siebie jednego partnera zeby on pomogl jej w wychowywaniu dziecka ...

Gość super truperrr
hmm...no jest to jakies wytlumaczenie. tylko dlaczego kobiety nie maja az takiego cisnienia na reprodukcje kobiety nie maja takiego cisnienia na reprodukcje bo nie sa w stanie miec tyle dzieci co faceci .. MOga urodzic w zyciu tlyko kilka dzieci , a fecet moze byc ojcem kilkuset dzieci albo nawet kilka tysiecy jak sie postara ..

Dla facetów seks jest tak samo ważny jak dla kobiet przytulanie:)

Gość super truperrr
samcowi chodzi o roznoszenie nasienia , a samicy chodzi o to zeby sprawdzic ktory samiec najlepiej wychowa jej potomstwo .. Ona nie ma potrzeby nic roznosic , bo nawet jesli bedzie miec seks z wieloma partnerami to nie urodzi wiecej dzieci ...

Gość super truperrr
czlowiek tez jest ssakiem . Ma potrzeby oddawania kału , moczu , seksu itd .. To wszystko jest instynktowne ... Chociaz ludzie moga bardziej kontrolowac swoje potrzeby niz zwierzeta bo nie kopuluja na przyklad w centrum miasta jak małpy czy psy .

Gość jak bardzo trzeba
miec najebane we łbie , zeby dawac dupę za pieniądze :O??

Gość super truperrr
w swiecie zwierzat gdyby facet zapladnial tylko jedna partnerke byłoby ciezko przetrwac gatunkowi .. W wielu spolczenosciach zwierząt samice sa rozwiązle .. Ostatnio był film na animal planet gdzie samiec ( partner ) wydłubywał dziobem nasienie z pochwy samicy zeby miec pewnosc ze to on bedzie ojcem .. Bo gdy go nie było ( był na polowaniu ) to samica tego ptaka kopulowała z innym

Gość super truperrr
bynajmniej nie oznacza to ze samice sa monogamistami . ... To zalezy od gatunku ssaka czy ptaka .. W wielu spolczenosciach małp kazdy robi to z kazdym

Gość butterfliesssssss
kurde no . Tłumaczycie sie zawsze instynktem . Ciągle słyszę , że to przez instynkt . Dajcie spokój , skoro ktoś jest niewyżyty seksualnie i nudzi mu się partnerka to ją zmienia . Nikt nie umie się przyznać z facetów tak naprawdę ' dlaczego ' zawsze pieprzą o tym instynkcie . Jakby liczył się tylko instynkt to kazdy facet zdradzał by swoją partnerkę ale jak widać są jeszcze normalni .