Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coz za zyczliwosc

kamerka internetowa... pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość coz za zyczliwosc
juz takiej drugiej podejrzliwej jak ja to chyba niema... ja nie mam pretensji co do sex czatu itd matrwi mnie tylko to ze ktos -nie wiemy kto ma jego zdjecia...

Gość coz za zyczliwosc
zdjecie by jej nie wyslal o to jest zdjecie sprzed okolo 2 lat... bo pokoj poznalam przed remontem jeszcze czyli dawno ata suka klamie ze on jje niedawno wyslam jak on nawet tego zdj nie widziala na oczy, przeciez nie zapisala gop sobie na kompie z ktorego korzysta jaego siostra i mama...

więc zrób tak jak ktoś radził :olewaj to i zbywaj tekstami ,że Ci to wisi obnoś się z Waszym szczęściem.To ja bardziej wkurzy niż wyzwiska itp. po jakimś czasie jej się znudzi i da wam spokoj.Masz jej nk? wiesz skad jest?

nad backspace' powinnaś mieć taki guziczek print screen lub PrnScr naciśnij go :) otwórz painta ... następnie ctrl+v :) tym oto sposobem powstały zdjęcia... sprawa napewno świeża:) bo nie wierze aby ktoś przechowywał to przez kilka lat:P

zaraz pewnie zostanę zbesztana za głupie podstępy ale jeśli ma nk założyłabym konto Twojego faceta (bez jego wiedzy lub z jego przyzwoleniem ) i spytała się jako on czego ona właściwie chce i jaki ma cel w zadręczaniu Cię.Może akurat dowiesz się czegos co Cię zaciekawi

Gość coz za zyczliwosc
wlasnie nie mamy pojecia kto to jest i skad ma te fotki!!! bo jaby moj narzeczony wiedzial to by nie bylo problemu.... ale nie wiemy i to jest najgorsze... skad ona ma te zdj??????? przeciez nie czatowal by z dziewczyna z sasiedztwa!!!ani z kims kto zna jego lub mnie

napisałaś "dziwi mnie tylko to ze skad ona mnie znalazla na nk?" to jak Cię mogła znaleźć? skoro weszła na twoja stronę czy tym bardziej wysłała ci wiadomośc musisz wiedzieć kto to (niekoniecznie znać ale wiedzieć dane z jej strony) jeśli by z ukrytego wchodziła nie wiedziałabyś o tym...nie rozumiem czegoś tutaj

Gość coz za zyczliwosc
napisala do mnie nanaszej klasie z konta fikcyjnego to po 1 po 2 poprosila zebym podola jej maila bo chce mi cos pokazac podalam o ona przeslala mi zdjecie mojago narzeczonego zdjecie zrobione kamerka internetowa!!! zdjecie stare powtarzam !na zdj jest on jak siedzi na fotelu i trzyma w reku swojego za przeproszeniem fiuta

Gość coz za zyczliwosc
dodam ze moj facet jest bardzo przystojny , w nast rok bierzemy slub, nie mam do niego petensji o to ze sie mastyrbowal na czacie czy na sexstronie... martwi mnie tylko jedno skad ona ma tez djecie i skoro sa stare to czemu dopiero teraz mi je wyslala... jesli by to bylo zdj nowe to inna sprawa

Gość coz za zyczliwosc
nie bede go rzucac z powodu tego ze mial prpblemy z nadmierna mastrurbacja... zreszta to stara sprawa , ale teraz ujrzala swiatlo dzienne i ja mu wierze ze on nie wie kto to...

Gość coz za zyczliwosc
i ja jej odpisalam na to ze nie zmieni to nic w naszym zwiazku a pozatym ze zdjecia sa stare i ze niech sie bardzie postara a ona bezczelnie klamie ze niedawno jje wyslal!!!!!!!! kurwa jakas

Gość coz za zyczliwosc
dodam jeszcze ze dla upokorzenie go i poniesienie kary wyslalm to zdjecie jego mammiw z napisem ze takie cos przeslala mi obca dziewczuyna

może natknęła się na nie gdzieś w sieci stwierdziła że zna faceta i się zabawi waszym kosztem? Najprawdopodobniej nie dowiesz sie jak to naprawdę było, ale olewaj ja systematycznie a odechce jej się:) gorzej jak zdjęcie będzie krążyć po waszych znajomych bo bądź co bądż ona musi cię znać choćby z widzenia...a to by było dla Was obojga dośc niezręczna sytuacja

Gość coz za zyczliwosc
wyslalam to praawda, nie podszyw!!!!!

Gość coz za zyczliwosc
moj narzeczony mowi ze kiedys ktos my wyslam taka wiadomosc ze to co robil sie nagrala i chcial kase..bo jak nie to to opublikuje ale on to zignorowal powiedzial mu spierdalaj i tyle ona przeciez nie wie ze w domu 2 lata temu byl remont i ze poznam wystroj pokoju...

ja bym napisała( jej jeśli dalej Cię będzie niepokoić) że sprawa zostanie zgłoszona na policję jeśli Wam nie da spokoju zostaną jej postawione zarzuty nagabywania/ szantażowania czy co tam będzie pisała.A rozszyfrować człowieka po adresie komp. to dla nich przeciez żaden problem.Powinna się wystraszyć

Gość coz za zyczliwosc
moj narzeczony tak wczoraj do niej wasnie napisal!!!!!!!!!! ja usunelam swoja konto pocztowe i tyle, nie chce juz wiecej ogladac takich zdjec... ale skoro wyslala je mi to roznie dobrze moze np wyslac do jego pracy... i dlatego mu wierze w to ze on nie wiem kto to jest, bo jakby wiedzial nie pozwolilby na to zeby ktos mnie niepokoil

Gość coz za zyczliwosc
mglisty poranku pogadasz ze mna jutro?? pospiskujemy troche razem???

Gość coz za zyczliwosc
ja mu teraz daje taki wycisk ze placze juz i mowi ze przysiaga ze nie wie kto to jest... a mnie tylko to interesuje!!!!!!!! zaplaci teraz za swoja glupotę, zycie w zwiazku to jest trudna sprawa... wydaje sie ze jest idealnie az tu nagle taka suka... wydzwanial wczoraj po kolegach inf i pytal czy moze oni potrafia wlamac sie ne jej poczte wtedy bysmy moze sie dowiedzieli kto to jest...

Gość coz za zyczliwosc
dzieki za rozmowe... latwo mowic rzuc go to chuj itd jak sie nie zna do konca sprawy,, wydaje mi sie ze opisalam wszystko dokladnie... do uslyszenia

do usłyszenia:) opisałaś wszystko bardzo dokładnie.Facet też teraz dostaje za swoje, na pewno nie jest mu łatwo z tym wszystkim w sumie to kłopotliwa sytuacja ale jeśli się kochacie a tak widzę że jest, nie jest to podstawą do zerwania.Przydał by się teraz jakiś dobry haker:)

Gość coz za zyczliwosc
poranku jestes? moj facet ma teraz ciezkie dni... dzisiiaj powiedzialam mu ze mam wspanialy pomysl na prezent dla jego dziadkow jego zdjecie w formacie a3 w ramce heheh mowi ze juz ledwo to wszystko wytrzymuje

dla niego to też jest ciężka sprawa.Znając życie swojego dołowałabym tak samo ale to nie jest dobre wyjście jeśli macie dalej tworzyć normalny zdrowy związek.Skoro zdecydowałaś się wybaczyć nie powinnaś do tego wracać bo to nic dobrego nie przyniesie.Sama się będziesz nakręcać i złościć a chłopak może się załamać

Gość coz za zyczliwosc
odkad moj napisal jeej maila zeto co robi, nadaje sie do podania jje na policje, narazie przestala.... sksowala tez swoj adres email a na nk tez juz mi nic nie pisze ta suka klamliwa pisala ze on niedawnoo jej to wyslal... szmata

To musi być albo gówniara jakaś albo skończona idiotka.Podnieca się zresztą jakby penisa nigdy nie widziała.Żyjcie jak gdyby nic się nie stało a jak znowu ktoś zacznie, to powtórka ze stanowczej groźby pójścia na policje i koniec. Nie dajcie się zaszantażować. Jej chodzi żeby dla zabawy rozbić wasz związek lub po prostu pobawić się Twoim kosztem...Nie daj jej takiej satysfakcji.Pozdrawiam i trzymam kciuki