Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomoskądijak

rozjaśniacz do włosów w sprayu- gdzie kupić??

Polecane posty

Gość niewiadomoskądijak

gdzie można takie coś dostać?? rossman może??

Gość 0j.kkj
allegro hurtownie fryzjerskie

Gość Jest ich duzo
Ale one rozjasniaja lekko, no i niestety, niszcza bardzo strukture wlosa. Uzywalam to poczatkowo bylo O.K., a potem zaczely mi sie kruszyc wlosy. Chodze do fryzjera dwa razy w roku i na moj sredni blond robie pare pasemek jasnych, co ozywia moj kolor wlosow i nie sa takie mysie.

Gość yyyyyyyyy?
ja mam to cos Joanny, moge sie pozbyc za darmo.

Gość Ewelina z Bydgoszczy
Za każdym razem gdy chcę zejść z włosów koloru ciemny brąz (farbowane) to decyduję się na rozjaśnianie właśnie tym spray'em. Jest genialny! Zacznę od tego, że używając rozjaśniacza w kremie można przegiąć - przesuszyć, a czasami nawet wykruszyć. W przypadku spray'u kolor "schodzi" stopniowo, więc tym samym jesteśmy w stanie zapanować nad ewentualnymi uszkodzeniami włosa. Ja gdy używam spray'u to funduję sobie przy każdym myciu maseczkę nawilżającą lub dobrze nawilżającą/wygładzajacą odżywkę. Ważne żeby w tym czasie dbać o dobre nawilżenie - wówczas absolutnie nic się nie stanie. Oczywiście po stosowaniu spray'u możliwe jest uzyskanie koloru niejednolitego - jeśli komuś przeszkadzają refleksy lub wyszły plamy (lekkie różnice koloru), wówczas można nałożyć dowolną farbę, która na jaśniejsze włosy przyjmie zdecydowanie lepiej niż na prawie czarnych. Mi przejście z prawie czarnych włosów do jasnego blondu zajęło mniej niż 2 tygodnie, a z efektów jestem zawsze bardzo zadowolona (na głowie mam naturalny złotawy blond z refleksami). PAMIĘTAJCIE - jeśli macie suche włosy to ważne jest przy wszelkich zabiegach rozjaśniających dbanie o ich nawilżenie.