Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

problem z koleżanką.

Polecane posty

Otóż bardzo często ze swoja koleżanka lubimy plotkować:) jak to babeczki:) ale problem tkwi w tym ze to zawsze ja do niej telefonuję i potrafimy gadać nawet godzine, ona opowiada mi o swoich sprawach itp. Co mnie denerwuje ze ona nigdy nie zadzwoni do mnie, napisze czasami smsa kiedy ja juz długo do niej nie dzwonie. No problem moze i głupi ale ja tez nie mam telefonu za darmo i potrafie zadzwonic, a ona nigdy. Stwierdziłam ze juz nie bede do niej dzwonic. koniec z tym. Jak myślicie gdyby jednak taka rozmowa sie zdarzyła i ona zacznie mi znów gadać pół godziny o swoich sprawach oczywiscie znów na mój koszt! to czy wypada jej powiedzieć, ze jeśli chce rozmawiac o swoich sprawach to zeby sama zadzowoniła bo mnie nie stac na refundowanie jej rozmów. ??

Gość eeeeeeeeeeeeeeeef
ale masz problem... to po co ci kolezanka, bys jej nawijała o sobie i plotkowała/ po co to w ogóle,? po co ty musisz jej gadac o sobie a ona tobie o sobie? takie są baby, dlatego kolezaneczki są do dupy:O

jak to po co...bo czasami trzeba sie wygadac!! proste tez nie rozmawiasz z koleżankami czy kolegami???

Gość eeeeeeeeeeeeeef
a później bedzie"moja kolezanka jest fałszywa" moja kolezanka źle mi zyczy itp. dorosnijdziewczynko, im mniej ludzie wiedza o tobie i twoich osobistych sprawach i bolączkach tym lepiej i zdrowiej dla ciebie,a wygaduj sie swojemu mezczyźnie jesli takiego masz, siorze jesli taką masz lub zaufanej przyjaciołce a nie kolezance z którą wisisz na telefonie jak nienormalna.

Gość eeeeeeeeeeeef
widać ona cibeie tak nie traktuje, ale traktuje jako zywy manekin do słuchania i ma w dupie twoje sprayw i twoje problemy:P widac jeszcze tego nie rozumiesz

Gość beddel
rozmawiajcie przez skype :)

Dziwne troche, bo jak ja dzwonie do kolezanki, to za nim zaczne gadac o sobie, to pytam co u niej slychac. To znaczy, ze jak ja dzwonie to gadamy o mnie i moich problemach, a jak ktos zadzwoni , to o jego??? Nie dzwon przez jakis czas i tyle. A najlepiej umowcie sie na kawe.

A najlepie gadajcie przez skypa z kamera jak mieszkacie daleko od siebie.

Gość kleeeee
kryste... na kawę się umówcie. ploty w 4 oczy są znacznie fajniejsze. Jeśli to niemozliwe, bo np za daleko od siebie mieszkacie, to powiedziałabym jej delikatnie ale wprost - wiesz, przepraszam Cię, ale zwykle to ja do Ciebie dzwonię, gadamy długo i ja troszkę za dużo wydaję przez to na telefon. Jeśli możesz i masz ochotę pogadać to zadzwoń do mnie". Jeśli to przyjaciółka i fajna osoba to sie nie obrazi.

Gość szynkkka
Jak ci napisze smsa, że długo nie dzwonisz, to odposz tez smsa, ze faktycznie dawno nie rozmawiałyscie i "zadzwoń, jak bedziesz miała chwile czasu, zeby pogadać".