Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

żona nie chce dać mi syna, co robić?

Polecane posty

Zawsze chciałem miec syna, sam jestem jedynakiem, po mnie moje nazwisko się kończy, mojemu ojcu tez zalezy bardzo żeby ród przetrwał. Żona wiedziała o tym już przed slubem, także była uprzedzona że chcę syna i nie miałą nic przeciwko. Teraz mamy 3 córki izona nie chce mi urodzić syna, cały czas wykreca, a ma już 28 lat ile ona chce niby czekać?! Jak z nia rozmawiać, bo naprawdę już mnie to denerwuje

Gość szynkkka
prowokacja, zamykamy temat

jaka prowokacja, jakąś obsesje macie

A co to ona jakaś wylęgarnia jest czy jak? :o Trójka dzieci i ty do upadłego chcesz spłodzić syna? Upośledzony jakiś jesteś. Może za entym razem się uda, ale współczuję twojej żonie.

a czemu ma się nie udać, ja myśle ze jeszcze maks dwie próby i trafimy syna

indyk tez myslał i wiesz jak sie to skonczylo :D jak Cie stac zeby zapewnic byt takiej gromadce to pros zone, pros, moze sie zgodzi :D

Gość Chamówa
Jak można urodzić syna na życzenie ???????Czy Ty masz po kolei w głowie ???? Przecież, jak spłodzisz dziecko,to nie wiesz, czy się chłopiec czy dziewczynka urodzi.Jak Ty to niby chcesz zrobić ? Jak można mówić, że żona nie chce dać mi syna. Przecież to nie jej wina, że się córki rodzą. Taka natura.

Gość szynkkka
Sama zamknęłam temat :classic_cool:, ale jeszcze napiszę, ze niektórzy faktycznie mają jakiegos takiego jebla z tym "przekazywaniem nazwiska". U mojego ojca w rodzinie były 4 siostry i braci. Siostry "straciły" nazwisko, jedyna nadzieja w dwoch braciach, mój ojciec "zawiódł", bo 2 corki, jego brat tez 2 córki, a tu nagle na koniec urodził sie DZIEDZIC. Ciotki mało sie nie posraly ze szczęścia, ze nazwisko nie przepadnie :P Tylko zyczyc księciu, zeby samych chłopów narobił, i to przynajmniej z piatkę :P

" a czemu ma się nie udać, ja myśle ze jeszcze maks dwie próby i trafimy syna" nie Wy, a Ty bo to od plemnika zależy płeć dziecka :D

wiem, ze nie jej wina, ale jej wina ze nie chce dalej probowac. stac mnie na utrzymanie duzej rodziny takze to nie jest problem

Gość płec dziecka zależy
wylacznie od meżczyzny i skoro masz juz 3 corki to wieksze prawdopodobienstwo ze 4 to tez bedzie córka . najlepiej zaadoptujcie sobie synka

Gość Chamówa
I co,chcesz mieć wylęgarnię dzieci, a kto je wyżywi, kto się nimi zajmie, Twoja biedna żona ? Macie już dzieci, żona nie chce więcej,co 10 córek chcesz żonie spłodzić żeby wreszcie syn się trafił ? A kto utrzyma 10 dzieci ?

gdzies czytalem ze nie tylko od plemnika, ze zrobili jakies badania i komorka jajowa tez "decyduje" jakie plemnika "wpusci"

Gość XXXwrednaXXX
wiesz co wspołczuje twojej zonie! trzeba było znalezc taka co bedzie robiła za kure domowa i wylegarnie. Nie zmusisz kobiety zeby rodziła ci dzieci ! bo ty chcesz i juz.

Gość Chamówa
Sorry, ale ja mając 3 dzieci nie chciałabym więcej. I się żonie nie dziwię. Uszanuj jej zdanie,że nie ma ochoty na więcej dzieci. A jak następna córka się urodzi, nawet jak spróbujecie, to co, załamiesz się ?

A jak czwarta bedzie corka ? ;p to co zrobisz, dalej bedziesz chcial probowac ? ... jesli twoja zona nie czuje sie na silach lub najzwyczajniej w swiecie nie ma ochoty na kolejne dziecko to pozostalo ci tylko ja wspierac a nie robic jej wyrzuty... nie pomysslales ze moze jest po prostu juz zmeczona i kolejne dziecko nie wchodzi w gre...? powodzenia w kontaktach z zona :)

jestem w stanie utrzymać i 10 dzieci, żona ma do pomocy nianię

no jak Twoim zdaniem chodzenie w ciazy i rodzenie i wychowywanie dzieci to jest AŻ TAK przyjemna sprawa że dziwi Cie ze żona sie nie rwie do tego to wiesz... moze sobie zaadoptujcie synka :)

jestem w ciąży i czekamy na drugiego syna ja bardzo pragnęłam córki nie można nigdy mieć pewności że następnym razem żona urodzi syna tak już jest na to nie mamy wpływu!

Gość grypaaaaa
a ty masz może rodowe nazwisko, ze ród ma przetrwać??? ziemię kiedyś szlag trafi i co komu po nazwisku a nawet jakbyś miał syna to nie mozesz być pewien czy on będzie miał syna albo jego synowie, jakbyś miał z kilku synków to większe prawdopodopieństwo, moze twój ojciec powinien postarac sie wcześniej o kilku braci dla ciebie a nie taki kłopot zwalić ci na głowę

Gość Chamówa
Rety, doczytałam teraz że żona ma 28 lat i 3 dzieci już na koncie. Matko, ja w tym wieku nawet jeszcze 1 dziecka nie miałam.Ona dopiero ma 28 lat, a nie aż.Czy Ty widziałeś, żeby normą było, że ktoś ma tyle dzieci w dzisiejszych czasach w tym wieku ? 3 to już dużo,a jeszcze więcej ?Myślisz że ona chce ciągle w ciąży chodzić i dziećmi kolejnymi się zajmować ? Nie pomyślałeś o tym ?

Puknij się w głowę człowieku,a ty myślisz że żona to maszynka do rodzenia i zajmowania się dziećmi. Nigdy nie wiadomo co będzie więc najlepiej dobij do 20. Życzę Ci żebyś nie miał syna za to że jesteś taki stuknięty człowieku.

Gość do siebie miej pretensje
co posiałeś to zbierasz... Trudno żeby na miejscu posianej marchewki ananasy wyrosły :)

Nie pozostaje nic innego, tylko rozwód i zapłodnienie kolejnej kobiety, a jak znowu będzie córka, to znowu rozwód i tak dalej do skutku, może kiedyś się trafi.

Gość daqunka
Po co rozwod? Niech bzyka na lewo i jak trafi syna to uzna, da mu nazwisko i tyle. Z rozwodami troche zachodu jest, moze sie nie wyrobic :D

Gość mama123456787998
wspolczoje Twojej zonie.Jakbys urodzil chociaz jedno dziecko to bys juz wiecej nie namawial ale niestety faceci maja taka mentalnosc,zrobic jest latwo ,gorzej donosic ,urodzic ,wychowac.zastanow sie nad tym i daj jej juz spokoj jak nie chce