Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijanka*

Jak spedzaja czas wasze 15-miesieczniaki??????

Polecane posty

Gość kijanka*

Czy duzo bawicie sie z nii, czy raczej one same? W co sie bawicie??? Ja juz nie mam pomyslow, co robic :-O Bede megawdzieczna za rady :-)

U nas jest tak ze niestety syn nie potrafi sie bawic sam :( tylko zawsze ktos sie musi nim zajmowac. Wiec czytamy bajki, przegladamy ksiazeczki, gazety, wychodzimy 2x dziennie na spcery (jak nie wyjdziemy to syn nei chce spac w dzien) Syn tez bawi sie zabawkami ale ktos zawsze musi mu towarzyszyc.

Gość moja ma 17 miesiecy
Lubi rysowac flamastrami. Lubi tanczyc pod taneczna muzyke dla dzieci. Uwielbia buty. Kolezanka szalala z zakupami, mam chyba z 20 par butow rozmiaru 20 i 21, wyciagam je i godzine moze przy nich spedzic, zakladajac i zdejmujac. Nosi tez buty calej rodziny, ale te raczej nie daje, bo sa brudne. Lubi bawic sie apaszkami, zarzucajac je sobie elegancko na ramiona i ogladajac sie w lustrze. Mam specjalny zestaw apaszek do zabawy (juz wygladaja na dosc sfatygowane). Lubi wozic lalke w wozku, dawac jej picie i smoczka. Lubi gotowac w dzieciecym zestawie naczyn. Lubi ogladac ksiazeczki. Lubi ogladac telewizje, kanal dla niemowlat. Lubi grac na dzieciecym pianinie elektronicznym. Lubi wozic za soba zabawki jezdzace na sznurku (ma 2 psy i 2 kaczki). Lubi grac w chowanego w zaslonach i pod narzuta na kanapie. Lubi robic "porzadki" w dolnych szufladach w kuchni, gdzie trzymam plastykowe naczynia, jakies folie przezroczyste, lejki i inne niegrozne badziewia.

Moje blizniaki sie bawia same duzo, ale moze dlatego, ze sa 2 :-P A ja tez nie mam pomyslow, co z nimi robic. Troche ustawiam z nimi klocki, gram w pilke, puszczam samochody albo czytam ksiazeczki, ale te ostatnie zaraz sa wyrywane :-P

Gość moja corica jak
byla w tym wieku to ciagle biegala po mieszkaniu - nie potrafila sie skupic na czymkolwiek dluzej niz 5 min . Najbardziej lubila otwierac szafy i szuflady i wyciagac z nich rzeczy . Lubia urywac tapety ze scian , malowac sciany kredkami itp . Na szczescie szybko przeszly jej te pomysly . Lubiał wszystko niszczyc ( tzn byla ciekawa jak wszystko jest zbudowane ) , drzec gazety , nawet ksiazke podarla . Lubila wchodzic na meble , o malo nie sciagla kwiatka z parepetu itp. tak wygladala zabawa mojego dziecka. a z normalnych zabaw to podobala sie jej pilka