Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaaaa ;D

cellulit

Polecane posty

Gość szalonaaaa ;D

jak pozbyc sie cellulitu najlepiej jak najszybciej.. moze 7 dni?.. uprzedzam sport po za domem odpada :(.. moze jednak są jakieś skuteczne ćwiczenia które można wykonywać w domu? proszę o pomoc! :)

Gość Ania005
hehe, 7 dni? Niemożliwe :) Nic za darmo, niestety trzeba się trochę napracować. Musisz dbać o dietę. Ja kilka tygodni walczę z cellulitem, widzę poprawę, ale wymaga to systematyczności. 2-3 razy w tygodniu robię sobie kąpiele kosmetyczne z Soli termalnej (najczęściej sprzedaż wysyłkowa http://cislog.istore.pl/pl/zablocka-sol-termalna-1-kg.html lub allegro), dodatkowo masaż przy użyciu masażera z wypustkami. Niejednokrotnie peeling. Ja nie ćwiczę co prawda, bo jestem zbyt leniwa, ale to mogłoby przyspieszyć efekty :)

Gość szalonaaaa ;D
Aniu, bardzo Ci dziękuję za radę :)..Ale przyznam wolałabym jakieś ćwiczenia w domu, oczywiście skuteczne ćwiczenia :).. no ok te 7 dni to może przesada ale chociażby w 3-4 tygodnie schudnąć wiecej kilogramów i żeby oczywiście były efekty:).. najbardziej zależy mi na udach, brzuchu i boczkach.. ech:(... help me! :)