Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwy00000000

Dlaczego nie moge byc szczęsliwy

Polecane posty

Dlaczego nie moge byc szczęsliwy z żądna dzuewczyną. Mam 22 lata i tak naprawde nie bylem w stalym zwiazku bo kazdy konczyl sie po kilku spotkaniach. Jestem niesmialy i to przeszkadza dziewczynom. moja poprzednia dziewczyna nie chciaa ze mna byc bo twierdzila ze sie ze mna nudzi. Dlaczego wszystkie dziewczyny wola wygadanych i pewnych siebie chlopakow

Gość bez sentymentów
ja ostatnio uslyszalem od pewnej panienki ze nie lubią zbyt pewnych siebie wiec nie daj sie zwiesc i zacznij lepiej pisac wiersze

Gość jestemszczery
dlaczego dziewczyny wolą inteligentniejszych, silniejszych, wyższych ?

Gość bez sentymentów
dodam ze mam 23 lata i ten sam problem i tez nie wiem co o tym myslec... dziewczyny poradzcie coś dla takich laików bez doswiadczenia w związkach:o

Wiele osob mowi mi ze jestem przystojny ale co z tego jesli jestem niesmialy

Gość bez sentymentów
nieszczęsliwy00000000 doskonale cie rozumiem. najgorszy jest ból, ze bez kobietyu czujesz sie jak bez skrzydeł i niestety treba w tym bolu trwac:o:O

Gość jestemszczery
ja mam doświadczenie z dziewczynami i ci powiem jak to wygląda. zawsze jest tak samo. najpierw dziewczynę musisz zainteresować wyglądem, potem musisz z nią pogadać i zrobić dobre wrażenie.

Wszystko zależy od tego z jakimi panienkami się spotkacie Panowie. Czy są to puste laseczki z klubów, czy poważnie myślące o życiu kobiety, albo romantyczne niewiasty marzące o księciu z bajki. Każda z w/w ma inne wymagania co do mężczyzn.

Gość jestemszczery
nieszczęsliwy00000000 doskonale cie rozumiem. najgorszy jest ból , ze bez kobietyu czujesz sie jak bez skrzydeł i niestety treba w tym bolu trwac kobiety są jak redbull ?:D

Gość cofe
jak wybierasz sobie puste dziewczyny to tak masz ...

prosze dziewczyny wypowiedzcie sie cos na ten temat

Gość cofe
mamy Ci powiedziec co masz robic z dziewczyna zeby się przy Tobie nie nudziła? sądze ze takie rzeczy wiesz.. a co do niesmiałości to jak mamy pomoc Ci ja przełamac?

No to daj wskazówki, z jakimi babami się spotykasz? Skąd je bierzesz? Gdzie je poznajesz?

Niestety mam takiego pecha ze zawsze musze trafiac na takie pustaki.. Nie zalezy mi jakos specjalnie na wygladzie wystarczy zeby byla choc troszke ladna ale fajna z ktora da sie pogadac na wszystkie tematy

Gość cofe
no to widze myślenie masz dobre tylko poprostu pecha... Ciezko jest znalesc kogos odpowiedniego wiem cos o tym ;)

Z pustakiem nie pogadasz na wszystkie tematy. Pustaki są ładne dopóki nie zmyją tapety. Dla pustaków liczy się tylko kasa i tylko o niej potrafią rozmawiać (no i może jeszcze o ciuchach, kosmetykach, butach i seksie :D ) Wniosek: szukaj dalej :) szukajcie, a znajdziecie :D

Gość jestemszczery
nieszczęśliwy ja ci wszystko powiedziałem. u dziewczyn przechodzi się wiele etapów i na żadnym nie możesz nawalić.

Gość cofe
jakich etapów jesli mozna zapytac??

moze zamaist "trafiac" zacznij mądzre z namyslem wybierac bez zakladania na samym poczatku ze z tej znajomosci "cos " musi byc wybierasz obserwujesz sprawdzasz i decydujesz co dalej a szczesliwy to ty mozesz byc nawet od tej chwili :) tylko czy ty tego chcesz ? bo mam wrazenie ze skoro wiesz co ci w tobie samym przeszkadza to mozesz to zmienic nawet od tej chwilki

jestemszczery Ależ nowina :D wiele doświadczeń musiałeś mieć żeby dojść do tak nieodgadnionego wniosku że na kobiecie trzeba zrobić dobre wrażenie? :D

Nie można dać dobrego przepisu gdzie spotkać tą jedyną musisz ciągle próbować ale nie zamykaj sie w sobie :) Jest wiele kobiet które uwielbiają dominować w związku i nie chodzi mi o wygórowane znaczenie tego słowa lubią poprostu one wszytsko ustalać, planować zaczynać tematy a niesmiali faceci ich krecą najważniejsze żebys miał pasje jestem pewna że kazdy talent pasja poglądy znajdą swoich odbiorców. Powodzenia :)

Gość prawiczy prawiczek 28
To zacznij lecieć na zawartość a nie cycki w klubie. Masz problemy :O. jak 3 dziewczyny były złe to to nie jest kwestia dziewczyn, ale twoich wyborów. Sam takie chcesz.

LigiaKoronievsky dobrze mówi. Bądź sobą, nie zmieniaj się i nie udawaj kogoś innego po to, aby zaimponować jakiemuś pustakowi. To ta wartościowa kobieta zobaczy w Tobie to, czego szuka. Trzeba tylko szukać, czekać. Zauważyłam, że ludzie szczęśliwi przyciągają do siebie więcej szczęścia. Może więc czas więcej się uśmiechać?

H2 Masz racje tak jak sam na siebie bedziesz patrzył tak inni bedą Cie postrzegać zainwestuj w siebie moze jakies wypady poznawcze ;] jest wiele takich imprez poszukaj tylko w internecie napewno w twoim miescie są organizowane takie imprezy trzeba tylko poszukac:)

Gość jestemszczery
cofe jakich etapów jesli mozna zapytac?? zaczyna się od wzrostu, mordy :D, budowy ciała, sposobu zachowania, ubioru. to jest pierwszy etap. następnie facet musi zagadać i to jest drugi etap. dziewczyna ocenia jego styl rozmowy, inteligencje, wiedzę, charakter, plany na przyszłość, pieniądze :D, zaradność itd :)

Doszedlem do wniosku ze nie ma co patrzec na wyglad bo przewaznie cycate blondyny to puste beznadziejne pustaki

Zważywszy na to, iż pustak pełny być nie może, to rozsądny jest Twój wniosek, Autorze :D

Gość cofe
jestemszczery aha, no wiem pierwsze wrazenie jest wazne ale dla mnie pozniej juz tylko to czy dobrze mi sie rozmaiwaz z kims i spedza czas sie liczy a nie np. jego status materialny o ktorym wspomniales, dlatego zapytałam o jakie etapy Ci chodzi :)