Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofilikczkaaa

ale dostalam wyplate nikt mnie nie pobije z kwota

Polecane posty

Gość o matuluuuuuuuuuu
ech machnęłam się :-O germanotta, zaraz cię zwyzywaja tak jak mnie ;-)

Gość up..
ile to brutto??

Gość marcella black
jeśli cie to troche pocieszy to ja siedze 8-9 godź w robocie (staż) od pn do pt i zarabiam niecałe 800 zł i ponad 100 trace na bilet.... żal ale jakoś trzeba dawać rade;)

Gość powyżej dziurek
a co z tymi talonami ci pół etatowcy , należy im się cały talon czy połowa

tak , jak kiedyś napisałąm ile zarabiam to się spytali w której agencji..ale tu niektórzy wiedzą jaki mam zawód

Gość air bar
germanotta a pracujesz jako kto?? i mam pytanie do hakuny jak dajesz rade studiowac dziennie i pracowac za 1400zl.. krew mnie zalewa, bo ja rzucilam studia dzienne, zeby moc miec kase i studiowac, ale studia tak drogo mnie kosztuja, a pracuje za tysiac złotych w Katowicach i w dodatku z tego co patrze po ludziach, powinnam dziękować za taką pracę, bo mam umowe o prace..

Gość powyżej dziurek
o matullllu przecież Wam życzę dobrego wszystkiego pod warunkiem waszej uczciwości:)

Gość up..
marcella czy to staz z UP? jesli tak to należy Ci sie zwrot za dojazdy i bylabys o te 100 zl do przodu!

Gość do matka z nadwaga
opiekowalam sie dzieckiem dwu letnim nie wiem czy poradzilabym sobie z niemowlakiem, bo z takim dzieckiem nie mialam doczynienia, ale u mnie stawka za godzine jak mowie jest 3,20 za godzine wiec za 7 to ja bym z ucalowaniem reki przyjela taka prace:( ale u mnie nitk takich stawek nie proponuje

Gość up..
chyba sie nie dowiem ile to brutto...

Gość powyżej dziurek
śmieszny ten pracodawca co daje 3, 20 , chodzi mi zwłaszcza o te 20

Gość marcella black
no tak z UP serio można sie starać o zwrot za bilet? ale musze to zgłosić do UP czy napisać podanie?

Gość up..
powinni samo Cie o tym powiadomić. oczywiscie, ze zwracają za dojazdy, tylko musisz zawswze złożyć im dowód czy;li bilet, a jak jezdzisz autem to spytaj jak to jest. ale jestem pewna ze zwracają, bo mojej kolezance zwracają całe 150 zł :)

Gość mały odkrywca
Mnie nikt nie pobije. Mój roczny dochód to... 38zł;)

Gość marcella black
jeżdże autobusem czerwonym.... musze sie iść zapytać jak to jest, przydałaby sie ta stówa:) dzięki za info:)

Gość 3,2 za godizne
ano smieszny jak zaczynalam prace to bylo 4,75 ale stawki spadly;/ a ja siedze tu bo rozsylam cv ale poki co cisza.. wiec robie za 3,20 gr. niby 20 gr to malo ale jak sie zliczy te wszystkie godziny to kilka lzotych wiecej wpadnie dziki tym 20 gr wiec dobre i to eh

Gość up..
nie daj sie tym babskom z UP, powinny Cie od razu powiadomic, france jedne! a co do tematu, ja mam 800 zł brutto za pol etatu, wiec wyplaty dostane niewiele wiecej do Ciebie autorko

Gość teraz juz nie ale
bylam nauczycielka, jako stazystka pierwsza pensje dostalam w wysokosci 623 zlote podstawy z czasem byklo lepiej, ale jak kazdy wie nie sa to kokosy