Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsqatdmncuopugddshhfiytdhgkklr

Co dzisiaj zjedliście?

Polecane posty

Ja: 1) na śniadanie- 2 kromki, margaryna, serek Almette, sałata lodowa, pomidor; do picia-rooibos potem zjadłam 2 "plastry" ulubionej czekolady z orzechami (ta z dziurą w opakowaniu) 2) na obiad a) zupa warzywna z ryżem i brokułami b) II danie- ziemniaki, paluszki rybne, sałata lodowa i pomidor teraz piję nałęczowiankę niegazowaną...

Gość Sarenka222
No więc, ja: śniadanie - herbata, płatki miodowe obiad - jeszcze nie jadłam

Gość tera jajajaaaa
sń: płatki owsiane z jogurtem i bananem ob. zupa ogorkowa

zawsze dziwilam sie ludziom ktorzy do poludnia nic nie zjedza i nic im nie ma

Jestem tak przyzwyczajona od zawsze i to może dlatego;) A jak miałabym rano zjeśc, to poprostu nie umiałabym w siebie tego wcisnąć i niedobrze by mi było:)

Gość mały odkrywca
ciemna kajzerka z ziarnami,z szynką i ogórkiem kiszonym rządek czekolady studenckiej i czekam aż zrobi mi się obiad: roladki ze schabu,z pieczarkami,do tego surówka z ciemnej kapusty

Gość up..
sniadanie - kawa obiad - jeden gołąbek z dwoma kromkami chleba przed chwilą - pol salatki z pizzeri

Gość kijemtego
-parówka drobiowa z polową bułki -4 mandarynki w międzyczasie -miska kapuśniaku i jestem głodna teraz, ale trzymam dietę 1000 kcal :D

Śniadanie dwie kromeczki chleba pełnoziarnistego z serem żółtym i ogórkiem zielonym + herbata potem na drugie śniadanie kanapka z szynką i serem, sok pomarańczowy teraz miałam obiad to tylko trochę zupy grochowej zjadłam (nie cierpię jej:P) aaa no i cały czas czekoladę podjadam, bo leży koło mnie taka pyszna i nie mogę się powstrzymać xD

Gość dfgsvhdf
sniadanie: kawa i papieros, drugie sniadanie - salatka z kapusty pekinskiej, o 21- cheesburger i snack wrap z mc donalds