Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwoli wyjasnienia...

wyjatkowosc polskich kochanek (bbbuuuuuhhhhhaaaa)

Polecane posty

wlasnie przeczytalam na jednym z topikow i mnie powalilo na nieodkurzona podloge "tez zdradzam, ale ja juz dla swojego kochanka po 9 latach nie jestem juz ta kobieta "ktora musi odkrywac" (choc on uwaza inaczej )tak jak na poczatku zauroczenie ta swierzosc w zwiazku itd... on widzial mnie bez makijarzu , w dresie itd...u nas nie ma juz tego "swierzego zwarjowanego zwiazku" owszem jest to cos co nas trzyma tyle lat przy sobie , ale co to jest, to ja nie wiem. On mowi ze jestem wyjatkowa kobieta , o wspanialej osobowosci- czy tak jest nie wiem , dla niego jestem wyjatkowa, a moze tylko tak mi wmawia przez 9 lat"

dowcipow sie nie tlumaczy, chyba musisz zmienic nick, albo portal

ok, zaloz wiec swoj topik, jeden smieje sie z corki, drugi z tesciowej

Gość prawiczy prawiczek 28
Wygląda na to, że laska lubi emocje i tyle. Albo jest w związku bo wygodnie a nie z udanej miłości. Bo hormony by wtedy tak nie spadły jak dowodzi współczesna neuropsychologia.

Gość Ja nie kumam czaczy
gwoli-ja nierozumiem topiku??

Gość jedno jest pewne
zamiast dawac dupska dwom, wzielaby lepiej slownik .Tak razace bledy robi kretynka i nawet pojemne cipsko nie jest atrybutem tejze kretynki .

lepeij czepiac sie bledow niz pojemnego cipska, nie Krystian ( w zasadzie Christian)? forum to tez medium - jesli wiesz co to znaczy - wiec pewne reguly obowiazuja. jesli juz pisza o dupie Maryny, to przynajmniej niech to robia poprawnie. Przyjemne dla oka, bo temat wyjatkowo do du...py.

Gość Czy ktos wie oco jej chodzi
gwoli-ale oco ci chodzi???

gwoli-ja nierozumiem topiku?? nie musisz przeciez, nie kazdy moze byc Einsteinem

Gość kapral Bambino
autor/ka topiku z powrotem do psychiatryka marsz!!!!

Gość ona8787
ja pierdziele de molka czy gwoli wyjasnienia ty jakas ..powalona jesteś?;-)

jesli juz tu zabierasz glos, to czytaj uwaznie tak jak na gorze, oczywiscie ze mnie powalilo...na nieodkurzona podloge ze wstydu za te WYJATKOWE analfabetki ktore tu pisza o swoich niepodwazalnych walorach _jaka kochanka, taki kochanek.

to nie patrz, tylko zacznij w koncu czytac!

Gość Na dnie oceanu
A nie mowilam ci,ze sie osmieszasz post za postem? :-D Kulturalne kobiety,chociaz nie lubia kochanek potrafily sie konkretnie wypowiedziec a ty??Zenada

a nie mowilam ci, ze post za postem...bo przeciez i tak do stycznia musisz poscic. zacisnij wiec mocno nozki.

Utrzeć masło z cukrem i cukrem waniliowym,kolejno dodawać jajka,mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Wymieszać ponownie całość.Blaszkę natrzeć tłuszczem oraz wysypać bułką tartą i wypełnić ciastem.Wstawić do nagrzanego piekarnika do temp.200 st. i piec z ok.25-30 min.Po wyjęciu wystudzić i przekroić w poprzek i rozsmarować kremem orzechowym,a na krem rozsmarować serki mascarpone i przykryć drugą połową ciasta.Naj- -lepiej,żeby ciasto było upieczone w formie okrągłej(lepiej się prze- -kraja ciasto).Potem pokroić w kwadraty lub prostokąty ciasto i podawać.