Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tralaala

Ciąża ?

Polecane posty

mam pytanie .. . 29grudnia zaczal mi sie okres i tego wlasnie dnia zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne .pierwsze opakowanie. z piątku na sobote kochałam sie z chlopakiem po przyjętej 5tabletce kochalismy sie z prezerwatywa ale nam pekła... stwiedzilismy ze nie ma koniecznosci wziecia tabletki 72po bo przeciez zaczelam brac tabletki .. ale w czasie brania pierwszego opakowania slyszalam o przypadkach zajscia w ciaze .. czy mogłam zajsc w ciaze .? jeszcze jest za wczesnie na zrobienie testu bo minelo dopiero 5 dni ..

Gość Sarix
pękła prezerwatywa ? o.O to jakiego ten twój chłopak musi mieć wielkiego...

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
grudnia ? o.O

sorki chodzilo mi o 29 listopada. mam problemy z hormonami . dlatego ginekolog przepisala mi lek Syndi35 ktory ma takie samo dzialanie jak tabletki anty . tylko ze u mnie ma on wyregulowac hormony . zawsze do tej pory kochalismy sie z prezerwatywami . ginekolog powiedziala mi ze przepisuje mi je jako lek wlasnie na hormony ale dzialaja one antykoncepcyjnie, ale zaznaczyla ze w ciagu brania pierwszego opakowania nie jest zapewniona 100% ochrona antykoncepcyjna i dlatego kazala 'dobezpieczac sie ' prezerwatywami ..

Nie przejmuj się na zapas. Gumki czasem pękają ale to naprawde dziwne może dlatego że 'mnie' (nam) się nie zdarzyło. Jak bralaś tabletki tak jak powinnaś i masz zamiar je brać nie męcz chłopaka prezerwatywą :) pozdrawiam gorąco :)

Trudno powiedzieć bo nie napisałaś też czy coś mogło się dotstać wiadomo gdzie :D

no pewnie dostało bo jak wyjął go ze mnie to prezerwatywa byla do połowy zsunieta a my o tym nie wiedzielismy (jeszcze) wiec wytrysk byl we mnie .. a i nie wiem czy to ma duze znaczenie bo wkurat tego dnia wzielam tabletke 2godziny pozniej niz powinnam.. dlatego sie boje ze jednak moge zajsc w ciaze bo jak rozmawialam z kolezanka to zna przypadek gdzie dziewczyna w czasie brania pierwszego opakowania zaszla w ciaze bo sie nie dobezpieczali...