Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja oddalabym wsyztsko zeby

stresuje sie kiedy dowiem sie ze ktos jest w ciazy

Polecane posty

a ja nie moge :( i plakac sie mi chce...

lekarz podejrzewa u mnie zespol fosfolipidowy. trzy razy stracilam ciaze- obumarla, poronienie samoistne, pusty pecherzyk..... to ostatnie nie wiem jak nazwac bo nie poronilam a ciaza byla... ehhh

strasznie sie denerwuje a juz tuz tuz swieta a u meza w rodzinie sa z mojego wieku juz z dziecmi boje sie pytan a dlaczego nie macie dziecka itd...sprawia mi bol patrzenie na mael dzieci bo w tym czasie co ja je traclam to one rodzily :(

Gość rjdkd,
jeżeli rodzenie dzieci jest Twoja jedyna ambicja to gratuluje

Gość co ja mam im kupić????
A nie myśleliście o adopcji? Ja się też długo starałam, prawie dwa lata, teraz jestem w ósmym tygodniu ale różowo nie jest, też żyje strachem, i powiem Ci, ze chętnie adoptowałabym jakiegoś maluszka, ale odstraszają mnie formalności...Nawet nie mamy ślubu z moim facetem, co już nas praktycznie eliminuje na wstępie z klubu szczęśliwych adopcyjnych rodziców :o

rjdkd, jeżeli rodzenie dzieci jest Twoja jedyna ambicja to gratuluje wybraz sobie ze ja marze o tym i powiem wiecej mi takie zycie odpowiada nie marze o karierze ale o byciu matka od zawsze

adopcji nie chce myslec nie teraz... zobacze w najblizszych miesiacach co wyjdzeie z tych badan...ale adopcji nie chce bo nie weim czy potrafilabym zaakceptowac nie moje dziecko- ciezko o tym mowic

"Nawet nie mamy ślubu z moim facetem, co już nas praktycznie eliminuje na wstępie z klubu szczęśliwych adopcyjnych rodziców" a nieprawda... :)

Gość co ja mam im kupić????
taajasne a nieprawda... Nie we wszystkich ośrodkach jest taki wymóg, no i nie wszędzie jest to "oficjalny" wymóg, ale z tego co się orientowałam (pobieżnie więc mogę się mylić lub nie wiedzieć wszystkiego) to w ośrodku najbliższym mojemu miejscu zamieszkania trzeba być 4 lata po ślubie :o

Gość wspolczucie to rzecz
wslczuje