Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flyingdancer

Problem z miesiączką.

Polecane posty

Gość flyingdancer

Witam, mam problem. Od około 9 tyg. nie mam okresu, zamiast tego białe upławy. Nie mam bólów brzucha itd. Mam 15 lat. Na początku miałam nieregularne cykle(30-40dni), ale potem było okej. Nie wiem czy ma to znaczenie, ale często towarzyszy mi stres, nie jem mięsa od 2-3 lat.

Gość kilcia
Może ciąża?A jeśli nie to zrób badanie prolaktyny.

Gość nic nowego pod słońcem
możesz mieć zatrzymanie miesiączki jeśli ostatnio schudłaś zbyt dużo nie wiem czy to dobry pomysł że nei jesz mięsa, mozesz mieć anemię nie wiem na co czekasz, powinnaś zrobić badanie krwi (żelazo), morfologię a potem ewentualnei do ginekologa na kontrolę

Gość flyingdancer
Kicia, jestem dziewicą.

Gość kilcia
No to rzeczywiście może być poważny problem.Podaje swój numer gg:25434464.Napisz.

Gość kilcia
Trzeba by było zbadać hormony,zaczynając od prolaktyny.A jakieś inne objawy niepokojące masz?

Gość flyingdancer
Żadnych.

Gość a ja ,
idz do ginekologa. tutaj to sobie mozesz gdybac, a problem byc mozNajwiększy wybór wód perfumowanych i dezodorantów Rozmiar pliku:5,04 MBPobrań pliku:nie pobieranoReklamaBukmacherzy online - wybierz najlepszego dla siebie.Data dodania:2010.12.11, 22:28:34Data ostatniego pobrania:nie pobieranoReklamaDarmowa rundka w kasynie? Kliknij tutaj!Pokaż plik znajomym. Załóż konto Premium na 21 dni za 3,66zł (SMS) pobieraj i wgrywaj nieograniczoną liczbę plików! powazny rosnie ci w brzuchu typu jakas cysta czy cos podobnego...Zrobi usg i sie wyjasni, a jesli jestes dziewica, to przez brzuch, nie od dolu.

Gość kilcia
Zbadaj prolaktynę,jeżeli będzie po wyżej normy będziesz miała powód zaburzeń miesiączkowania.