Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazony krzysiu

przeraza mnie rozpusta obecnych kobiet

Polecane posty

Gość przerazony krzysiu

na dyskotekach sex w kiblu albo w krzakach to norma ,albo nowe dziwne akcje 'na dwa baty' :o poznaje kogos na sympatii? Niby wyksztalcone ,madre , niby normalne a na 2 randce sama inicjuje pocalunki ,macanki w miejsca hm intymne , wkladanie reki pod spodnie - co sie do cholery dzieje?!? Nie znam tej osoby i odrazu seks? Milosc przez lozko?

Gość jadzka z kafe prawde ci powie
mnie natomiast przeraża rozpusta obecnych mężczyzm :o

oj nie wydziwiaj to co piszesz to skrajność by w polu sie pieprzyc a co do seksu na drugiej randce ( normalnej ) to czemu nie :P

I znów podobny temat. Autorze jaki Ty biedny jesteś. Same ladacznice dookoła. Mi to już ręce opadają jak takie topiki czytam. Kobiety to w mniemaniu co niektórych mężczyzn: - kurwy -materialistki -puste lale Wy jesteście święci, biedny wykorzystywani i nie kochani............ Jak w takich wybieracie to takie macie. Amen. 🖐️

Gość jakkkkkjksadhj
przecież mężczyźni tak zawsze robili, a biedne kobiety kiedyś udawały takie cnotliwe i ukrywały swoje żądze. A teraz robimy to co chcemy, jesteśmy wyzwolone.

mnie nie przeraża a pasjonuje do czego dojdzie dalej, seks o każdej porze i w każdym miejscu, ulice pełne wijących się w spazmach rozkoszy par, trochę futura ale kto wie

Gość weź się nie posraj biedny
krzysiulku

Gość 7p';o9li8ukyjthbgrvcs
moj facet ak mnie poznal to bardzo cieszyl sie ze jestem dosc powsciagliwa w tych sprawach, mogl mnie zdobywac, wie ze nie jestem z tych co wskocza innemu facetowi do lozka. a teraz narzeka ze malo spontaniczna jestem, ze malo otwarta, ze go nie kusze w sexi ubrankach. teraz by wolal taka co sie bedzie rzucala na niego jak tylko go zobaczy ale taka to zazwyczaj rzuca sie na kazdego

Gość jbknk,m nkjm,
myszka83-------------->kurwa sie urodzilas i kurwa zdechniesz :D zapomnialas juz jak pizde nadstawialas alfonsom ,aby euro wpychali w rozjebany twoj otwor dupny:Dh

nic od tysiącleci się nie zmieniło, już Owidiusz pisał o Sztuce kochania......po prostu większe są mozliwości informatyczne.

Gość orgie w starozytnym Rzymie
Tez były. Zawsze sa kobiety i kobiety

jestem Bi, cała prawda, też mnie to wkurza tak jedziecie na kobiety a komu one tego loda robią co? męskie dziwki..