Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm nie znam sie ;/

Czy to normalne? Początek znajomości....

Polecane posty

Gość hmm nie znam sie ;/

nie wiem jak to jest, bo nigdy nie mialam takiej sytuacji. a mianowicie czy na etapie spotykania sie z druga osobą też wypada miec kontakt (tel. sms, gg) codziennie? czy to jest ok jak druga strona np przez dwa dni nie daje znaku zycia? domyslam sie że moze byc zajety i moze nie jestem dla niego (jeszcze ;) ) az tak wazna zeby codziennie pisac. powiedzcie mi jak to jest?

Gość Deadman
A jak długo się znacie?

Gość hmm nie znam sie ;/
znamy sie 3 tygodnie i widzielismy sie dwa razy. dodam ze ta znajomosc wynikla z mojej inicjatywy.

Gość Deadman
Nie no codziennie sie nie trzeba kontaktowac chyba ze tego Oboje chcecie...nic na siłe jak bedzie chcial to sie odezwie...czasami potrzeba kilka dni spokoju od Siebie zeby sie soba nie znudzic :)

Gość hmm nie znam sie ;/
moze ktos jeszcze sie wypowie :)

Ja w takowej sytuacji wolałabym odzywać się codziennie z tym mężczyzną:) każdy może mieć inne zdanie na ten temat.

mysle ze nie masz powodow do zmartwien jezeli facet codzien nie pisze to nie znaczy ze ma cie gdzies. co innego jezeli by sie wogole nie odzywal albo bardzo bardzo rzadko. wcale nie musi pisac dzien w dzien. wazne ze macie kontakt i facet chce go nadal utrzymywac

Gość wierzaca doswiadczajaca
ja mojego faceta poznalam przez internet i kontaktowalismy sie co pare dni, przez 4 miesiace dodam. po pierwszych spotkaniach tak pozostalo i nidgy zadne z nas nie odczuwalao jakiegos niepokoju z tego powodu, wrecz przeciwnie. gdybym miala sie kontaktopwac z nim codziennie albio gdyby on do mnie wydzwanial codziennie zle bym sie z tym czula

Gość hmm nie znam sie ;/
aha, czyli uwazacie ze to jest ok? to dobrze. pisalam z nim ostatnio w poniedzialek. wypada sie pierwszej odezwac?

Gość Deadman
Nie martw sie na zapas...jesli odczuwasz taka potrzebe to napisz do Niego :)