Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinecczka

prawo jazdy

Polecane posty

Gość martitaaaaa
jeszcze nie dokupowałam, ale myśle ze jakies 4-5 to minimum, łamie przepisy jak zwariowana, moja specjalnoscia jest zmiana pasów na przejsciu dla pieszych, łuk załapałam, gorzej z parkowaniami, szczególnie równoległym

Gość autorkappppostu
moim największym problemem są w tym momencie dziury na drogach. Chcę je omijać więc wjeżdżam sobie na ciągłe linie albo na krawężniki. Ja nie wiem skąd ten instruktor ma tyle cierpliwości. Najbardziej mi szkoda tego czasu spędzonego na łuku. z 3 godziny zegarowe go męczyłam. Jesteś już zapisana na egzamin?

Gość autorkappppostu
moim największym problemem są w tym momencie dziury na drogach. Chcę je omijać więc wjeżdżam sobie na ciągłe linie albo na krawężniki. Ja nie wiem skąd ten instruktor ma tyle cierpliwości. Najbardziej mi szkoda tego czasu spędzonego na łuku. z 3 godziny zegarowe go męczyłam. Jesteś już zapisana na egzamin?

Gość aniaisssusd
ja też nie długo zdaaję, masakra

Gość martitaaaaa
nie jestem zapisana na egz bo nie mam zaswiadczenia ze szkoly bo oblalam wewnetrzny, musze dokupic jakies 2 h u nich i go zdac, a cwiczyc do niego bede z innym instruktorem z innej szkoły bo moja jest do kitu

Gość autorkaposstttu
ja mam fajnego nawet instruktora ale ma taką metodę uczenia, że mówi po kolei co robić. I to nie jest dobre bo podaje wszystko na tacy. Np dojeżdżamy do skrzyżowania to od razu mówi kkogo puszczam. W ten sposób ja się nigdy nie nauczę samodzielności na drodze. Noi zauważyłam że lepiej na mnie działa terapia szokowa:P. Kilka razy jak zrobiłam coś głupiego to był na mnie zły i to zapamiętałam od razu i nigdy już tego czynu nie popełniłam. Jestem w ogóle wściekła na siebie że po tylu godzinach dalej nie panuję nad autem i robię takie idiotyczne rzeczy.

Gość autorkaposstttu
"ja mam fajnego nawet instruktora ale ma taką metodę uczenia, że mówi po kolei co robić. I to nie jest dobre bo podaje wszystko na tacy." Oczywiście na początki fajnie jak ktoś tak wszystko tłumaczy ale później nie myśli się samodzielnie tylko czeka na wskazówkę.

Gość eliksirkaski
ratunku jutro zdaję

Gość dhhddddddddddddd
ja jestem po 30 h i dalej robię mnóstwo błędów. nie wiem czy się tego anuczę

Gość fdghjk
ja juz 7 razy nie zdałam a moj instruktor mowi ze super jezdze :(

Gość jabadabaduddd
A mój że beznadziejnie.

Gość malutkakobietka86
Ja mam za sobą 8h jazdy i też nie mogę do końca zapanować na kierownicą. Biegi to małe piwo, w porównaniu z wchodzeniem w zakręty i omijaniem przeszkód. Nie umiem tego wyczuć. Ledwie załapałam, jak gwałtownie nie hamować, chociaż czasem jeszcze szarpnie. Chyba będę musiała dokupić dodatkowe 30 h.Gdybym tak bardzo nie potrzebowała prawa jazdy, to bym się w życiu na to nie zdecydowała...

Gość balbinecczka
A ja mam już kartonik od miesiąca w portfelu i jeżdżę. Może nie jestem jeszcze miszczem kierownicy ale wszystko przyjdzie z czasem. Skoro nauka jazdy to dla Ciebie męczarnia to może lepiej dać sobie spokój,

Gość ja wam powiem
ehh wyczucie kierownicy to pikuś w porównaniu z parkowaniem :P chociaż teraz dla mnie wszystko jest proste. zdałam całkiem nie dawnno za drugim razem. wszystko wyczujesz a jak po 30h dojdziesz do wniosku że nie umiesz jeszcze jeździć to dokup jazdy a jak to nie da rady to odpuść sobie prawko na jakiś czas

Gość instr kat B
Jakim autkiem jeździsz? :)

Gość turbo.auto.pl
To kwestia wprawy oraz nauki,zobaczysz ze po całym kursie będzie o wiele lepiej czuła samochód jak i nauczysz się parkować. Na to potrzeba czasu oraz ćwiczeń. A jeżeli jesteś z Łodzi lub okolic,to zapraszam do naszej szkoły jazdy www.turbo.auto.pl

Gość krzewinka
ja zaczelam autem jezdzic trzy lata przed pojsciem na kurs.dobrze mi sie jezdzilo jednak zdalam dopiero za 7 razem

Gość gość
Ja na B zdałem za pierwszym razem, a na C za 2. Na kurs chodziłem tu http://www.manewr.com.pl/ i to chyba im zawdzięczam tak dobry wynik. Przypadł mi naprawdę bardzo fajny instruktor, taki co naprawdę potrafi wytłumaczyć. Polecam serdecznie!

Gość gość
Największą porażką podczas mojej nauki jazdy była zmiana biegów. Nie umiem synchronizować nóg z rękoma, ale dużo ćwiczę. Swoje prawo jazdy mam zamiar zdawać pod okiem doświadczonych instruktorów z http://www.speed.auto.pl/ mam nadzieję, że uda mi się zrobić to za pierwszym razem.

Gość gość
Ja dopiero zapisałam się na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl i teraz przeglądam jakie wrażenia ludzie mają po egzaminie

Gość gość
Ja prawo jazdy zdawałam w szczecinie a przygotowywałam się do niego w szkole nauki jazdy http://www.alien.szczecin.pl/. Egzamin zdałam za pierwszym razem choć nie bez problemów bo bardzo się stresowałam.

Gość gośćfasfasd
Olej smutki żale i baw się doskonale: kolekcjonerskie produkty http://prawko-dowod.pl/ tej firmy są moim zdaniem najlepsze

Gość gość
Na kurs do prawa jazdy chodzilam do szkoly http://manewr.com.pl/ i przyznam szczerze, ze bylam zadowolona z lekcji. Zdalam za pierwszym razem i jestem przeszczesliwa z tego powodu!:)