Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy prawiczek 28

Dlaczego my, powiedzmy prawiczki, nie błyszczące w towarzytwie nie mamy powodzen

Polecane posty

Gość lalka petronelka
jakie "nieudane prawiczki" ludzie, dziewictwo mozna stracic nawet z dziwka, to jaki facet jest w zyciu sie liczy, ci w stylu maksi-kaz ja moge miec wszystkie - od razu odfajkowac.

Ale wszyscy wiemy, że atrakcyjny, interesujący facet to do maksimum 25 straci to prawictwo. Bo: raz - testosteron dwa - atrakcyjność i interesujący charakter więc zainteresowanie Nawet wcześniej niż do 25. Do 20. Niech będzie 22 szewskim targiem

lalka petronelka przezylam wiecej niz myslisz, ale nie rozpisuje sie o tym na wszystkich topikach. a studentka tez juz nie jestem. zwlaszczamaria izabelade la krata niech od razu pojdzie do zakonu bo jak w jej zyciu bedzie po jej mysli to sie dziewczyna zadreczy. atego to w ogole nie rozumiem, wyjasnij prosze Nie, nie interesuje sie nimi. Lubie z nimi gadac, bo czasami poruszaja ciekawe kwestie. Fajnie jest sie skonfronotowac ze zdaniem innych. Czy jak ktos juz z kims rozmawia to sie interesuje niezdrowo? No ludzie, litosci!

atrakcyjny, interesujący facet to do maksimum 25 straci to prawictwo Kobiety znają tę zasadę i wiedzą, że prawiczek ponad 25letni ma z pewnością wady, które go dyskwalifikują. Unikają takich jak ognia.

Gość lalka petronelka
maria izabelade la krata to powiedz jaka jest twoja postawa? procz bronienia bysiow z muskulami i duzym wafelkiem? co chcialas powiedziec przez wszystkie twoje wpisy? a przezylas to ty moze pare imprez studenckich

Nie bylo to bronienie bysiow tylko polemika ze stwierdzeniem, ze facet z duzym to dziwkarz i nie nadaje sie do stalego zwiazku. Chodzilo mi o zwrocenie uwagi na fakt, ze kobiety kieruja sie charakterem w wyborzes stalych partnerow (sic!) Autor zwiazku przyznal sie sam, ze temat byl prowokacja, wiec nie widze sensu w ponownym argumentowaniu mojego zdania. Jak juz powiedzialam przezylam swoje i nie chodzi o studenckie imprezy. jesli znajdziesz moje posty na powazniejszych tematach to poczytaj. tu nie mam zamiaru sie spowiadac, bo nie jest to zwiazane z tematem.

Gość do maria izabela de la krata
zwykle doswiadczone dziewczyny maja prawiczkow w dupie

Gość Zaciekawi Cię
ja tam bym chciala miec wiernego faceta ktorego rozprawicze:) http://qck.pl/mo5

wiemy, wiemy ty byś chciała wszystko ale jak tylko zareklamujesz swój konkurs :D. Czy co tam jest w tym skróconym linku

"Z tego co zauważyłem, znalezienie przeze mnie pracy graniczy z cudem. Gdybym miał dziewczynę byłoby tak samo. Tylko musiałbym słuchać jej marudzenia w tym temacie" korjonos to z czego ty chłopie żyjesz?

echhh tylko ja w odroznieniu od niektorych nie kategoryzuje ludzi pod wzgledem ich przezyc seksualnych. jesli z kims mi sie dobrze dyskutuje to to robie i juz. jesli chlopakom przesazkadzam to moge sie przestac udzielac w ich tematach, nie ma problemu. jesli tak to powiedzcie wprost i mnie nie ma.

Jakos sobie radzę. Ostatnio byłem w komisji wyborczej i zarobiłem w dwóch turach 270zł. Na trochę starczy.

WIęc znalazłeś pracę jako mąż zaufania. To inną też znajdziesz

korjonos to zapytaj czy rachmistrzów nie potrzebują u was w urzędzie, słyszałam że mają ludność przeliczać czy coś, mógłbyś się załapać

Mąż zaufania to cos zupełnie innego niż członek komisji. Mężów zaufania oddelegowują partię, zeby pilnować czy głosy są dobrze liczone.

No widzisz jaki jesteś oblatany. A pracy znaleźć nie możesz. Do komisji się wkręciłeś

Nie wkręciłem się, bo było losowanie. Tylko tak miałem szansę, bo gdyby członkostwo było przez kogoś przyznawane, nikt by mi go nie dał. Niestety, pracodawcy losowania nie stosują. Wymagania dla kandydatów na rachmistrzów : "musi posiadać umiejętności interpersonalne, takie jak: asertywność, łatwe nawiązywanie kontaktów, sprawne i skuteczne komunikowanie się, wzbudzanie zaufania, radzenie sobie w sytuacjach konfliktowych" Jak widać - szans żadnych nie mam.

No to jeszcze masz szczęście.

Nie wiem ile osób było losowanych, ale możliwe że i tak wzięli wszystkich, może dopadło z dziesięć osób góra. A wszystkich było z 500.

korjonos, zapomniałeś jeszcze dopisać o zmotoryzowaniu, a tak poza tym to zero wymagań, to co wymieniłeś to czysta teoria, coś musieli napisać

No mam, kasa sie przydała. Na razie mi nie wyłączą. W święta jak zwykle będzie bieda, no ale to już taka tradycja.

Gość do maria izabela de la krata
czesto np. w zakladach pracy doswiadczone dziewczyny z plecami nabijaja sie z ciapowatych prawiczkow

No jak jeszcze prawka wymagają to mogę zapomnieć. Wielu pracodawców wymaga prawa jazdy przez co nie mogę odpowiadać na ich oferty pracy.

Gość .pocichu.
najlepsza strona w sieci www.intymnosc.pl/aff/7733

korjonos przykro mi, w końcu coś znajdziesz, w przyszłym roku, też chcę zmienić pracę, zobaczymy jak będzie, a w jakiej branży szukasz?

Nie pracowalam w zakladzie pracy, wiec nie moge stwierdzic. Mozliwe, ze tak jest, ale ludzie juz tacy sa, ze nabijaja sie z innych od siebie, bo sie tej innosci boja. Smieja sie z grubych, chudych, brzydkich, ladnych, blondynek, lysych, niskich, wysokich, niesmialych, za bardzo pewnych siebie, malomownych, gadul... i co tam jeszcze sobie wymysla. Tak juz jest.

Szukam obojętnie czego, byle nie wymagali prawka. Problem w tym, że nikt nie chce mnie zatrudnić. W sumie sie nie dziwię.

korjonos, no to obsługę kompa znasz, to już jakiś plus, na wiosnę zrobi się ruch w interesie, ludzie się zwalniają, przenoszą, będziesz miał wtedy większe szanse, ja zresztą też