Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy prawiczek 28

Dlaczego my, powiedzmy prawiczki, nie błyszczące w towarzytwie nie mamy powodzen

Polecane posty

Prawiczy twoje teorie mnie rozwalaja normalnie Zdradze Ci tajemnice, dziewczyna wybierajac faceta z ktorym pojdzie do lozka (nawet jesli to tylko seks) nie pyta ile ma centymetrow. to sie okazuje dopiero pozniej. Na umiejetnosci uwodzace faceta wplywaja inne czynniki :-) A i nie traktujemy facetow instrumentalnie ze wzgledu na duze penisy na zasadzie "e nie ten ma duzego to sie na meza ni nadaje poiszukam z mniejszym to nie bedzie mnize zdradzal" przy wyborze partnera decyduja uwaga trudne pojecie tzw. cechy charaktetu, o ile mi wiadomo nie sprzezone z rozmiarem penisa :-)

maria izabela de la krata podpisuję się pod Twoją wypowiedzią,a prawiczy prawiczek 28 pewnie dobrze się bawi naszym kosztem,bo nie sadzę ,że wierzy w te bzdury,które wypisuje :)

Rozmiar penisa pewnie dziedziczy się podobnie jak kolor włosów. Więc w każdej rodzinie może się zdażyć taka tragedia. Ojciec był dobrym materiałem na męża i "ojca" a syn będzie miał 21 cm i zostanie samotnym, chodzącym wibratorem. Oczywiście, że wielkość penisa ma dużo wspólnego ze stabilnością zawiązków. Taki chłopak od dzieciństwa słucha opowieści o wielkich penisach, porównuje z kolegami a potem mysli, że jest nie wiadomo jakim mistrzem. Więc zaczyna równo obdzielać swoimi wdziękami koleżanki. A te niszczą tak jego psychikę, że już nigdy nie będzie potrafił stworzyć związku z jedną kobietą bo zawsze będzie czuł chrześcijanski przymus obdarowywania bliźnich. dokładnie w tym jest problem Nie musisz siętak krygować. Rozumiemy, że boisz się zmasowanego molestowania przez kafeteryjne kobiety. Tylko prosimy, przestań oczerniać tych co mogą mieć udane związki bo nie mają takiego problemu. ;)

Gość A tak w ogóle
No tak, prawiczkom pozostało tylko pocieszać się tym, że ci co mają dziewczyny są niewierni a jak jeszcze mają duży sprzęt to powinni się leczyć:) a taka prawda, że ludzie, którzy są w związkach to w nich będą i żadna dziewczyna nie puści kantem swojego super chłopaka dla jakiegoś nudnego prawiczka, który tylko na kafe potrafi się żalić. Poczekaj jeszcze paręnaście lat i się przekonasz, że żadna babka nie zostawi jakiegokolwiek faceta dla ciebie.

no i jeszcze jedno:ROZMIAR PENISA NIE JEST TAKI ISTOTNY! Technika,Panowie,technika się liczy :)

Ja nie liczę sobie lat bo wiem że za kilkanaście miesięcy poznam moją dziewczynę. Juz niedługo zacznę sobie to wyobrażać a wtedy zamieni to się w rzeczywistość

A czy masz Drogi Faithu Glory Hopie odpowiednio prawiczy umysł i krótki frędzelek aby być zdolnym stowrzyć prawdziwy związek a nie być tylko potraktowanym jak wibrator?

qatsu tak ja mam nadzieje, ze on sobie jaja robi, choc nie jestem pewna do konca. moze chlopak na sile szuka przyczyny swoich erotycznych niepowodzen prawy- zostawmy ten temat bo widze, ze wiesz wiecej o playboyach i ich sprzetach niz kobieta. skad- nie wnikam :-) w temacie piszesz "my prawic" a potem ze jestescie w stanie stworzyc udany zwiazek. ja sie zapytuje ilu z was ma udane zwiazki bo z tego co sie orientuje zaden z was nie jest w zwiazku (moze kiedys byl ale widac w niebardzo udanym skoro juz nie jest). gdybyscie w zwiazkach byli to prawdopodobnie nie bylibyscie prawiczkami (tak mniemam). Czy ktos mi wytlumaczy o co chodzi autorowi, bo ja tu wiedze jakies luki w logicznym rozumowaniu, tylko ja?

qatsu No nareszcie ;) Czułem się jak bym rzucał perły.... tam gdzie się rzuca perły ;) Żeby nikt nie poznał tematu w stylu "kobieco zbudowane kobiety są naprawdę atrakcyjne a wy anorektyczne paszczaki nam zazdrościcie" tylko w wersji na męski penis to naprawdę smutne :( :P

", że boisz się zmasowanego molestowania przez kafeteryjne kobiety." Oto sie nie martw nie mam zadnej ciekawej historii zycia do opowiadania jak reszta kafe prawiczkow wiec mi to nie grozi :classic_cool:🖐️ " oczerniać tych co mogą mieć udane związki bo nie mają takiego problemu. " A kto tu kogo oczernia ? no chyba ze siebie miales na mysli :classic_cool:🖐️

Gość lepiej byc prawiczkiem
niz niedziewica

Echhh czyli cale to pitolenie bylo po to, zeby padlo stwierzdenie, ze to nie rozmiar a technika sie liczy? to tak banalne stwierdzenie, ze az mi nie przyszlo d glowy... jesli Cie to pociesza to tak technika sie liczy.

Gość 2 wypowiedźod góry
🖐️

Tu chodziło tylko o radosną prowokację z prowokacyjnym bełkotem w tle. Niestety penisy na kafe się gorzej sprzedają niż np.: założenie tematu o tym, że duże piersi są seksowniejsze od małych. Wtedy była by niezła awantura i 10 stron minimum ;) Prawdę powiedziawszy liczyłem na większą ilośc prawiczków i ludzi piszących głupoty. No nic :)

Wiesz, nie każdy z radosną naiwnością wskakuje w prowokacyjne tematy. Ale skoro już przyznałeś, że to prowokacja to pomyślałem, że wpadnę

Jesteśmy prawiczkami i niedziewice nas nie szanują :( Czy to dlatego, że jestesmy brzydcy? Taki temat pewnie by się spodobał? :D

Właściwie twierdzenie, że kobiety powinny cenić kogoś, kto nie zdradza przynajmniej w teorii mogłoby być prawdziwe. No ale oprócz wierności wymagają też całej fury zalet, dlatego nieudane prawiczki powodzenia mieć nie będą.

ALe taki prawiczek dzięki miłości i wsparciu kobiety pewne i by się szybko zrobił udany. Jak bys miał babę to pewnie miałbys motywację i ułożył sobie życie, co nie?

Ja was szanuje chlopaki. to ,ze sie nie zgadzam z niektorymi twierdzeniami nie znaczy ze nie szanuje. No i zawsze sie staram dyskutowac i nie obrazam :-)

Gość lalka petronelka
kuzwalaski jakie wy glupie jestescie az mi szkoda. facet promuje wiernosc i solidnosc a wy mu na przekor. dobra, to miejsice tych mezow z wielkimi wackami i kochankami zakazdym rogiem, a potem sie skarzcie. poracha, zawiodlam siena polskich kobietach

Ale mógłbys znaleźć bo miałbyś po co

Gość lalka petronelka
zwlaszczamaria izabelade la krata niech od razu pojdzie do zakonu bo jak w jej zyciu bedzie po jej mysli to sie dziewczyna zadreczy.

Gość do maria izabela de la krata
co ty jestes tak zainteresowana tymi prawiczkami?

Z tego co zauważyłem, znalezienie przeze mnie pracy graniczy z cudem. Gdybym miał dziewczynę byłoby tak samo. Tylko musiałbym słuchać jej marudzenia w tym temacie :o

Gość lalka petronelka
ta maria izabela de la krata biedna dziewucha jeszcze nic nie przezyla tak na prawde co sie dziwic, ze dla niej sie liczy jakis lider zamiast normalnego faceta dbajacego o rodzine, coz syndrom studentki.