Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butoniara

gdzie kupic nieprzemakajce damskie buty?

Polecane posty

hehe no wlasnie, ladne są, ale chyba ja bym takich nie odwazyla się zalozyc. Chociaz te kalosze co się pojawialy ostatnio fajne byly

Gość asfg
a ja kupiłam w tym roku na targowisku kozaki ze skóry,ocieplane kozuszkiem z wełny owczej,koszt niewielki 200zł polska firma Koczur. W inym miejscu te same koszt 270 zl.Sa solidne ,cieplutkie i nie przemakaja w przeciwieństwie do tych z zeszłego roku które koszt 420zł,Marco Tozzi włoskie gówno.

Gość krzykaczka
W najnowszej kolekcji Venezia na 100% coś znajdziesz.

Gość nareeew
Nie wiem jak w przypadku innych butów, ale botki na koturnie to mają bardzo ładne i markowe na stronie www.primastradaesklep.pl . Chodzę w nich już drugi miesiąc i żadnego odcisku, za to pełen komfort, nawet po całym dniu w butach na nodze. Stopa oddycha, nie śmierdzi...tak jak to bywało gdy miałam buty made in China kiedyś kupione....

Gość renatka33s
Bardzo dużo markowych butów ma sklep APIA (http://sklep.apia.pl/pl/c/Mokasyny/386). Mają w ofercie buty damskie, męskie i dziecięce bardzo różnych marek. Wiele kolekcji pochodzi z najbardziej renomowanych światowych fabryk, więc jakość jest naprawdę wysoka, a wzory różnią się od tego, co dostępne jest na rynku.

Gość gość
Kolekcje dla najbardziej wymagających klientów ma np. sklep www.sklep.apia.pl. Plusem jest właśnie wysoka jakość. Większość butów wykonanych jest ze skór naturalnych, wpisują się w aktualne trendy, ale można znaleźć też bardziej unikalne wzory, bo mają kolekcje z mniejszych manufaktur. Ceny też, jak na tę półkę jakościową, mają konkurencyjne.

Gość zsee
Fajną ofertę ma sklep www.poprzecenie.pl. Można tutaj znaleźć odzież i obuwie męskie Adidas, Nike, Reebok, Puma, New Balance, Jack & Jones i wielu innych renomowanych marek w naprawdę przystępnych cenach. Jak na razie, to mają największy wybór butów sportowych New Balance. Niektóre naprawdę świetne modele.