Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze jak ja sie czuje :(

rany rany rany

Polecane posty

jestem mloda 24 lata a ten facet ma ponad 50 prawie 60 chyba jak sie nie mysle i jestem chyba w nim zauroczona:( myslalam ze to tylko w filmach sie dzieje:(:O A on zauroczony mna i wiem ze juz od bardzo dawna:( straszne:( Ciezko mi :(

Dziekuje ze zawsze mozna na was liczyc :o

robi naprawy w firmie tzn. ma firme ktora je robi i pojawia sie u nas w firmie co jakis czas:( on pierwszy do mnie zagadal :) I potem po troszku rozmawialismy juz tak od 3 lat i wiem i czuje widze ze jest rowniez zauroczony to normalny dobry mily sympatyczny czlowiek :( I jak idzie to mi tak serce mocniej bije:O Jeszcze jak sobie pomysle ze sie smialam z tego i z takich zwiazkow to teraz wierze ze istnieje taka milosc:O Nie wiem co robic:O Zeby jakos wyjsc z tego wszystkiego:O Mecze sie:(

Ma cos po 50 nie jest taki stary z tym 60 przesadzilam:O

Gość bella 19
ja nie rozumiem o co ci chodzi?? zauroczyłaś sie w starszym facecie a on w tobie i co??!!!

NIby miłośc nie zna granic ale nie wróżę przyszłości na dłuższa metę związkom w których jest taka duża różnica wieku( choć są wyjątki oczywiście)co będzie za 10 lat? przecież to ogromna różnica temperamentów! nawet nie pisząc o imprezach ale seks? dzieci? samorealizacja?...ty będziesz mieć trzydzieści kilka a on kolo 70...ty będziesz chciała dzieci a on sam już będzie dziecinniał . To smutne ale tak jest.

Wiek jest nie wazny !! trzeba zyc chwila.. a jak sie okaze, ze to nawet zauroczenie nie bylo z Twojej strony ?! tylko po prostu podobalo Ci sie to jak na Ciebie patrzy .. warto sie przekonac ;d zycie jest tylko jedno !! sprobuj ;)

wiem poraneczku :( ja sobie zdaje z tego sprawe :( nie chce sie z nim wiazac choc czasem tak bardzo bym sie chciala przytulic a nawet pocalowac :( myslisz ze to przejdzie prawda?

oczywiscie ze lubie jak sie patrzy jak mowi do mnie:( Ale to nie ma przyszlosci Taka jedna:) Niestety :( I taka jest prawda :( boje sie wlasnie ze to zauroczenie przemieni sie cos wiekszego i wtedy nie wiem co zrobie:(

Myslę że to tylko zauroczenie.Z drugiej strony koleżanka pisząca po mnie tez ma trochę racji...i jesli jednak zdecydowałbyś się na taki związek musisz się liczyć że nie zawsze będzie to sielanka.Związki osób których dzieli całe pokolenie to ciężka sprawa zazwyczaj dochodzi do tego zazdrość partnera (starszego ) o młodą atrakcyjną dziewczynę/żonę , presja ze strony otoczenia oraz waszych rodzin a także to wszystko o czym wspomniałam wcześniej.Niby nic nie szkodzi spróbować ale musisz o tym pamiętać.Cokolwiek postanowisz życzę powodzenia. Wiesz jakie sa zapatrywania na to w ogóle tego faceta?rozmawialiście o tym? rozumiem że nie ma żony...

Jemu imponuje młoda, świeża dziewczyna a Tobie dojrzały, miły facet...Wiem że to mało romantyczne co napisze ale gdyby ludzie kierowali sie częściej rozsądkiem a nie ślepym zauroczeniem nie było by połowy postów od załamanych, nieszczęśliwych w związkach kobietach które proszą o radę" i co teraz"

ja sie z nim nie zwiaze:O wiem jak to bedzie wygladalo:( zdaje sobie sprawe z tego :( to jest kawaler :) nie rozmawialam z nim o takich sprawach poranku bo on wie i napewno tez czuje ze na jego widok cos sie ze mna dzieje ::( i na odwrot i tyle:( ale nie bylo zadnej takiej rozmowy:( To nie jest zwykly glupi stary dziad :( Powazny, dobry mily czlowiek :) mam nadzieje ze to tylko zauroczenie i minie :) dziekuje ze jestes tu ze mna:)

Jestem w Twoim wieku więc wyobrażam sobie co czujesz.Wiesz co...najlepiej nie rób nic, nie myśl o tym a przynajmniej postaraj się , żyj dalej swoim życiem , będzie co ma być, poczekajmy na dalszy samoistny rozwój sprawy.

tak poranku zrobie :) Bedzie co ma byc :) Nie chcialabym tracic z nim tylko kontaktu :(

Ułoży się wszystko samo spokojnie:) Daj tez jemu troszkę czasu do namysłu. Niech też coś zrobi w tym kierunku poważniejszego skoro to nie jest jednostronnie.Nic nie rób na razie.Odezwij się jak coś się zmieni w temacie

oczywiscie odezwe sie :) znajde Cie napewno :) I jak cos tylko sie zmieni dam Ci znac:)