Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WILINRKA

DENTYSTA POZNAŃ

Polecane posty

Gość WILINRKA

ZNACIE JAKIEGOŚ PRYWATNEGO DENTYSTĘ W POZNANIU U KTÓREGO NIE TRZEBA DŁUGO CZEKAĆ NA WIZYTĘ ? BŁAGAAAAAM !

Gość anka-szklanka-
np doktor Wiznarewicz Instytut Stomatologii Bukowska

Gość WILINRKA
przyjmuje od razu ? czy trzeba czekać więcej niz tydzień?

Gość WILINRKA
nie wygórowane czyli ile ? :P mam sprawdzonego dentystę ale ma tak zapchane terminy....

Gość anka-szklanka----
ale o co pytasz ? ja za plombe swiatloutwrdzalna zaplacilam 80zl

Gość WILINRKA
aaa to spoko :d taniej niż u mojego :) zadzwonię jutro na pewno dzięki za info :P

Gość WILINRKA
aaa i jeszcze jedno ze znieczuleniem tak ?

Gość anka-szklanka----
ja nie miałam znieeczulenia, bo ten ząb był martwy i po protsu plomba wypadla. zadzwon jutro i zapytaj dokaldnie o cenę

Gość zazębiona
W Poznaniu jest taka porządny gabinet dentystyczny Stomadex, radzą sobie nawet z bardziej skomplikowanymi przypadkami i odbudową tkanek zębów. Lekarze są bardzo mili i nie ma problemów z zapisaniem się na wizytę.

Zgadzam się z przedmówca, wielu moich znajomych chodzi do tego kliniki Stomadex, są sprawdzeni, maja wykwalifikowany personel, do tego maja niezłe ceny. Mieszczą się na osiedlu Czecha więc łatwo tam trafic i co ważne są otwarci przez 24 h

Gość zadowolona pacjentka
Ja polecam z całego serca Panią doktor Hannę Sobotę która ma swój gabinet na Strzeszynie w Poznaniu, jak powiesz przez telefon że pilna sprawa, to miła pani w rejestracji na bank znajdzie mega szybki termin, tu znajdziesz wszelkie informacje www.sobotadent.pl

Gość Metkiias
A byłaś może w Candeo? Opinie mają super, więc ja się wybrałam. Przyjmują od razu, mają przystępne ceny a podejście do klienta super sympatyczne

Gość Trybbso
No teraz to wszędzie kolejki, chyba za dużo batonów ludzie ostatnio wpieprzają i wszyscy dentyści zawalone terminy mają bo sie psujom :P

Gość Nieomi
E tam, sprawdź sobie http://www.candeo.pl mnie tam kiedyś w trybie awaryjnym z ulicy przyjęli :)) nie ma opcji żeby czekać na wizytę hehe

Gość Majda
No to prawda, w Candeo to masz wizytę od ręki i w zasadzie od rana do wieczora otwarte więc chyba najlepszy wybór (no już nie wspominając, że samo miejsce godne polecenia)

Gość takarafka
Nieomi ma rację, też kiedyś zjawiłam się w Candeo w trybie, nazwijmy to "nagłym" i zajęli się mną od razu (uwielbiam smak znieczuleia o poranku :P). Do dziś zresztą jestem wdzięczna bo wtedy myślałam, że po prostu wezmę obcęgi i... :P

Gość gość
No zgadza się, w Candeo się nie czeka ale trudno tu też mówić, że to "dentysta" skoro to cała klinika zatrudniająca zespół stomatologów. To wiadomo, że tam łatwiej o termin i trudno się dziwić :)

Gość JacaWu
No pewnie, jak oni tam mają tylu stomatologów to łatwiej ogarnąć na pewno niż takiemu jednemu grzebkowi. Fajna rzecz w candeo, która jest na plus to, że wszystko jest na miejscu rentgeny i wszelkie inne wynalazki, nie trzeba biegać po mieście wszystko na miejscu

Gość Treek
No i jako, że candeo to partner lecha to na ich fejsie można bilety często wygrać :D

Gość gość
No i kibice zniżkę mają 10% więc generalnie super przy tym, że oni i tak mają niskie ceny jak na oferowany standard

Gość gość
A to na implanty też obowiązuje??????

Gość jacc0
nie sądzę... na fanpage candeo była chyba kiedyś o tym mowa, że zniżka dla kibiców obowiązuje na normalne zabiegi dentystyczne (w sensie ogólne) ale i tak oni mają implanty najtaniej w pozku :)

Gość gość
Zniżki candeo dla lechitów są tylko na ogólnostomatologiczne zabiegi (jakieś promby, wypełnienia, wyrwanie ząbka itd itp.) implantów to nie dotyczy, pytałem się jak robiłem :D

Gość Maretki
No i tak u nich implanty są w dobrych cenach no i można mediraty wziąć co jest ekstra, bo nie wszystkich jednak stać mimo wszystko a o zęby warto zadbać. Tak więc generalnie to polecam Candeo jak najbardziej

Gość gość
No ale tu chodzi o to gdzie iść żeby kolejek nie było jak dobrze zrozumiałem?

Gość gość
No i wszystko się zgadza, bo tam się nigdy nie czeka. to klinika jest a nie gabinecik jakiś

Gość gość
to so ci co ksw sponsoruja?

Gość gość
Ja mam świetną dentystkę, ale nie w Poznaniu a pod Poznaniem i niestety trzeba troszkę czekać, chociaż może jak się na rejestracji powie, ze to pilna sprawa to sie uda wciasnac na jakis termin. Elwira Safian w Skórzewie. Jest megasymaptyczna i profesjonalna.