Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającaZdegustowana

co on zrobil !!!!!!!!???????

Polecane posty

Witam was. Powiedzcie co myslicie o tej sytuacji prosze... spotykam sie z facetem od miesiaca i no tak jest ze czesto sie widujemy, znajomosc przeszla na etap seksu...i myslalam ze jestesmy razem. Jednak okazalo sie ze nie , bo on do mnie powiedzial ze jest sam.... co wy na to ??

Gość ferewwrw
jak to jest sam? w jakim zdaniu i kontekscie to powiedzial? hmm.. nie dobrze powiedzial jesli w tym kontekscie ze nie jestescie razem tylko co? hmm.. jestes dla niego tylko do lozka i seksu. zrobilabym awanture i olała kolesia bo nic nie wart.

wyszlo to tak ze opowiadal mi ze taka laska sie go pyta czy ciagle jest sam a on ze tak ciagle jest sam.....

Gość dafff
spoko ja mam to samo, spotykamy sie, bzykamy ale to jest "wolny związek" także sie przyzywczaj albo jak ci nie pasuje to go kopnij w duuuuuuuupsko ;)

Gość ferewwrw
on jest glupi a nie laski. ile macie lat? ile ejstescie razem? (chodz wychodzi na to e nie ejstescie). rozmawialas z nim o tym? co on na to? ja bym pogadała.

Gość te coca cola
kopnij dziada

Gość dafff
oj dajcie spokoj czesto sie zdarzają takie układy, najpierw jest niemiłe zaskoczenie ale jeżeli nie chcesz to go kopnij

Mnie tak tym zaskoczyl ze nawet nei wiedzialam co powiedziec, nie umialam slowa wypowiedziec przezj akis czas.....