VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu Kupuj wolwerine i przechodz cokolwiek się nie wciska i tak zalicza a zginąć się nie da xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Świetny plan ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Świetny plan ;D Bawi dobrze jest na ps5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 4 godziny temu Elżbieta odeszła na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał: Kupuj wolwerine i przechodz cokolwiek się nie wciska i tak zalicza a zginąć się nie da xD To co to za przyjemność z takiej gry, szkoda czasu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Co za kúrwa znowu blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: To co to za przyjemność z takiej gry, szkoda czasu. Siema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Elżbieta odeszła na zawsze E tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: To co to za przyjemność z takiej gry, szkoda czasu. Ale tak musi być wolwerine to nieśmiertelny madafaka dzisiaj dostal helikopterem a wieczorem idzie chlac jako logan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Daleko nie poszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: E tam Opuściłaś nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Opuściłaś nas No ale przyszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu Co można mu zrobic pamięć skasowac tylko kulom w leb z adamantium xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Siema Cześć Elciaa . Co tam porabiasz, jak Cię nie ma tu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No ale przyszłam To nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 4 godziny temu Musiałby helikopter z adamantium mu łeb ocuac ale pewnie jakby ktoś go skleil to by ozyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał: Ale tak musi być wolwerine to nieśmiertelny madafaka dzisiaj dostal helikopterem a wieczorem idzie chlac jako logan Widziałem gameplay, jak koleś nic nie robił a jadąc motorem Wolverine odbija się od bandy i jedzie dalej. Koleś powiedział, że nic nawet nie trzeba robić i to giera dla upośledzonych xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: Widziałem gameplay, jak koleś nic nie robił a jadąc motorem Wolverine odbija się od bandy i jedzie dalej. Koleś powiedział, że nic nawet nie trzeba robić i to giera dla upośledzonych xd Grałem to dzisiaj fajne jest jak uncharted 4 akcje a potem wypruwasz flaki typom skaczac z samochodu na samochod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon444 napisał: Grałem to dzisiaj fajne jest jak uncharted 4 akcje a potem wypruwasz flaki typom skaczac z samochodu na samochod Bez sensu, 0 skilla do tej gry trzeba mieć. Taki gracz jesteś a chyba noob xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SaunaBoy napisał: Widziałem gameplay, jak koleś nic nie robił a jadąc motorem Wolverine odbija się od bandy i jedzie dalej. Koleś powiedział, że nic nawet nie trzeba robić i to giera dla upośledzonych xd Albo bylo wciskaj trójkąt wcisnolem tylko 2x jakieś 20% kółka 360 i tak zaliczylo tylko gorsza cutscenka byla trochę mnie zerwalo skóry huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał: Albo bylo wciskaj trójkąt wcisnolem tylko 2x jakieś 20% kółka 360 i tak zaliczylo tylko gorsza cutscenka byla trochę mnie zerwalo skóry huh A ile godzin już zrobiłeś? Długa to gra. Ja teraz cisnę old school RuneScape tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: Bez sensu, 0 skilla do tej gry trzeba mieć. Taki gracz jesteś a chyba noob xd Gta jest bardzo ładna jak mgs delta & uncharted 4 & coś jeszcze ma rozbudowane lokacje jak na liniowa różnorodne wszystko się rozwala praktycznie od walki na około Np typa koplem a on się nadzial na kolce od wózek widlowy inny rozwalil od kopa siatke przystani i wpadl do morza Gra kosztowała 305mln i to widać że jest sporo efektów smaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu A że łatwa po prostu taki bohatera no wolwerine jest nieśmiertelny mocne dzialo go powala np na początku trzeba dusic kwadrat i dalej może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, SaunaBoy napisał: A ile godzin już zrobiłeś? Długa to gra. Ja teraz cisnę old school RuneScape tylko 13% gry mam jakies kilka godzin grałem dzisiaj ze 3-4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, SaunaBoy napisał: Bez sensu, 0 skilla do tej gry trzeba mieć. Taki gracz jesteś a chyba noob xd Jest 5 poziomów trudności pewnie można grać jak w normalnom gre albo się skradac ja gram nieśmiertelny powoli się bawie co każdemu zrobić bez pośpiechu i świetnie się bawie to chyba jedyna gra oprócz może supermenem co nie przeszkadza brak pasku zdrowia bo ja go wylaczylem A że gra mówi wciśnij R2 ty L2 i zalicza no jest dla zmęczonych koporo ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: No ale przyszłam Co tam słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Jak dla mnie to jest total 10/10 mimo błędów wylaczylem asysty gram nieśmiertelny i świetnie się bawie bo jusz nie widzę wszędzie dymu smroda różne kolory tylko ten najważniejszy Czemu dycha bo długo czekałem na gre gdzie otoczenie jest destrukcyjne aż w takim stopniu Insomniac znowu zrobił fajnom gre tylko lipe zbierajom bo bohatera ciężko jest takiego zrobić gre tu pasuje tak jak ja gram nieśmiertelny bez podpowiedzi Tylko wtedy ktoś jak ty sernik pyta to jaki sens grać jak i tak wygrasz no właśnie taki że nie każda gra musi być wyzwaniem tu można się świetnie bawić przez kilkanaście godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon444 napisał: Co tam słychać A w porządku a u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, SaunaBoy napisał: Cześć Elciaa . Co tam porabiasz, jak Cię nie ma tu xd Długo by opowiadać xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach