Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl in the mirror

Jak okazać delikatnie i subtelnie facetowi

Polecane posty

Gość girl in the mirror

że mi się podoba? :) studiujemy razem

Gość Hank Moodyyy
Popatrz sie mu gleboko w oczy , usmiechnij , i powiedz ze ladnie dzis wyglada.

Gość Alejajaja
Subtelnie mu obciągnij

Gość sdgfsdfsadf
A rozmawiacie ze sobą??Jeszcze się nie zorientował z rozmowy z tobą??

Gość rzuć w niego kamieniem
:D

Gość girl in the mirror
rzadko z nim rozmawiam... poza tym jestem trochę nieśmiała :O nie jakoś chorobliwie, ale nie czuję się przy nim swobodnie, onieśmiela mnie :O

Gość girl in the mirror
myślałam o tym ,żeby klepnąć go w tyłek i szyderczo się uśmiechnąć , myślicie ,że zczai o co chodzi ?

Gość sdgfsdfsadf
A on jest śmiały??

Gość Hank Moodyyy
Po co sie ludzisz , skoro i tak mu sie nie podobasz?? Nie znam ladnej i niesmiales dziewczyny.

Gość hijkgjh
kopnij go w jaja

Gość girl in the mirror
Hmmm wydaje mi się, że tak. Kilka razy się patrzył na mnie

Gość girl in the mirror
Tak się składa, że brzydka nie jestem. Powodzenie mam, ale nie interesuje mnie związek tylko dla szpanu, chcę być z kimś na kim mi zalezy. Z tym facetem mam tylko wykłady, bo nie jesteśmyw tej samej grupie ćwiczeniowej.

Gość girl in the mirror
a poza tym co ma nieśmiałość do urody? Nieśmiałość siedzi w naszej psychice, a nie w urodzie

Gość sdgfsdfsadf
Uderz w stół a nożyce się odezwą :P czy jakoś tak :P

Gość Hank Moodyyy
Nie tobie oceniac czy jestes ladna. Komplementy od Babci , zboczonego wujka i mamy sie nie licza.Nadal masz powodzenie??

Gość Hank Moodyyy
Niekoniecznie niesmialosc jest zwiazana z kompleksami. Przykladowo osoba ze stadem pryszczy na ryju i kilogramami zbednego tluszczu nie bedzie zbyt towarzyska i smiala.

Gość girl in the mirror
Uważam, że mam powodzenie bo wielu facetów o mnie zabiega. Ale nie mam zamiaru umawiać się z kimś, kto mi się nie podoba i na kim mi nie zalezy... poza tym jestem po przejściach i jestem teraz ostrozna :O

Gość girl in the mirror
Ostatnio podrywał mnie żul spod monopolowego, w a[ptece 80letni dziadek kupujący wiagrę a także pies sąsiadów który regularnie gwałci moją nogę.

powiedz mu np. ładna pogoda, idealnie podkreśla Twoje oczy albo te wykłądy są fascynujące! ćwiczenia też masz fajne? albo "pozyczysz mi notatki? tak ładne piszesz"

Gość fdsfds
Przykladowo osoba ze stadem pryszczy na ryju i kilogramami zbednego tluszczu nie bedzie zbyt towarzyska i smiala. nie jest to prawdą .. Agnieszka Frykowska jest mega pasztetem i nie jest niesmiała .. Niesmiałosc to jedno a uoda to drugie .. Niesmiala osoba moze byc łądna bac brzydka tak samo smiala osoba moze byc ładna albo brzydka ..

Gość sdgfsdfsadf
girl in the mirror To że jakaś banda pajacy i jak sam powiedziałaś brzydali(po tacy są skoro CI się nie podobają) się za tobą ugania nie musi w cale oznaczać że jesteś atrakcyjna :P No ale w tym temacie nie chodziło Ci o to czy jesteś ładna czy też nie-więc czemu drążysz tak ten poboczny temat??Coś Cię zabolało,czy co :P

Gość fdsfds
niesmialosc nie ma nic wspolnego z urodą .. Gdyby tak było wiele smiałych dziewczyn powinno byc niesmiałych , a nie jest .. Wiele pasztetow jest smiałych i zołzowatych ..

Gość Hank Moodyyy
Frykowska nie jest tak wielkim pasztetem jak opowiadasz.

Gość fdsfds
Ania Wiśniewska była zona michałą tez mega pasztet .. A czy jest niesmiała ? Raczej nie .. Wystepuje w telewizji jest pewna siebie mimo ze brzydkie kaczątko z niej i do pieknej Marty Trzebiatowskiej jej daleko .

Gość girl in the mirror
Nie drążę tego tematu, tylko odpowiadam na posty. Poza tym piszę tutaj, żeby się dowiedzieć jak okazać delikatnie facetowi, że mi się podoba. Nigdy nie okazywałam pierwsza zainteresowania, więc nie wiem jak się to odbywa :O nie chcę zeby to było nachalne, chcę to okazać delikanie, ale zarówno jednoznacznie, żeby on nie miał żanydch watpliwości

a co do smiałości, to prawda, jest taka, że jak laska jest mega przebojowa , to żeby wygladała jak hipopoptam to i tak sie facetom spodoba, bo oni lubią takie, a nieśmiałe szare myszki nawet jak śliczne często są w kącie , własnie przez te dominy co sie rządzą w grupie, bo nadrabiają braki urody siłą przebicia. ot. a faceci durni na to lecą (faceci którzy mają wyższą samoocenę nie lecą na nie)

Gość fdsfds
a Frykowska ma urode ponizej przecietnej .. NAwet przecetna nie jest .. Monika brodka ? Jest niesmiała ? Raczej nie A jest ładna ? Rowniez nie .. NIe jest ładna ..