Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan The Beatles 2000

Rocznica śmierci Lennona - uczcijmy to!

Polecane posty

Dziś mija dokładnie 30 lat od śmierci legendarnego muzyka. On i The Beatles to Ikony światowej muzyki. Twórca takich hitów jak Imagine. Imagine to chyba najbardziej rozpoznawany kawałek The Beatles i jedna z najsłynniejszych piosenek w historii muzyki. Wg. portalu sonda24.pl na którym odbywa się sondaż to największy przebój Lennona. Podobnie wychodzi w sondażu na Onet.pl Mi osobiście bardziej podoba się Stand by Me. A Wam?

Ok. Iamgine też jest super

Gość pamiętam telewizję polską
z tamtego czasu. Pierwsza wiadomość, że w Polsce strajki a druga, że wariat fan zastrzelił Lennona, bo mu płyty nie chciał podpisać...:(

Gość
germanotta - pewnie lubisz Leningrad?

powiedzmy sobie jasno, Lennen bez McCartneya i Beatles nic nie znaczył. Po odejściu od Beatles, właściwie zaistniał jednym Imagine, jakimiś wygłupami z Yoko Ono. Dla mnie jest Lennon jest ikoną, muzykiem , zwariowanym hippisem. ale tylko Biały Album, jest najważniejszy. Właśnie patrzę na niego, wisi za szkłem na ścianie w reprezetacyjnym miejscu, kupiony jakimś cudem przed laty na targu dominikańskim, za sumę taką, że żona nie rozmawiała ze mną przez trzy dni.....

Gość jak ja was nie lubie
Imagine jest piosenką Lennona a nie The Beatles ;/

Gość Edmunt Pipa
lewak obrońca praw Człowieka , ekolog , homofil, wyznawca new age , ktoren w royal albert hall rzucił do zgromadzonych: te na tanich miejscach niech klepią - reszta może brząkać biżuterią, mason.

Gość
A ponadto powiedział: "The Beatles are more popular than Jesus now." :D

Gość eeeee tammmmmmmmmm
wlasnie ze imagine i women to sa piosenki Lennona nie the beatles i sa fajne te piosenki :) i beatelsow :stand by me tez ok , i all you need is love :D

Gość fgjkgkugb

nie znoszę nic nie poradzę, wkurza mnie też całe to hipisowskie , pozbawione realizmu spojrzenie na świat a poza tym był cholernie brzydki