Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akanka0

POMOCY!!! CO JEST GRANE?? NARKOTYK??

Polecane posty

Gość Akanka0

sluchajcie, pomozcie mi! Jestem w zwiazku od trzech lat, mieszkamy ze soba, tzn ja mieszkam u narzeczonego, z jego mama i babcia, mamy po 21 lat. Przedwczoraj siedzialam w domu, on byl w pracy. Wieczorem, ok. godziny 19:00 slysze, ze wchodzi do domu. Jakies smiechy jakiejs dziewczyny (?) za chwile wchodza do pokoju, obejmuja sie, a on do mnie krzyczy "wypierdalaj" i zaczynaja sie obsciskiwac! Bylam w takim szoku ze nie wiedzialam co sie dzieje. On wygladal jak upity, jakby nieobecny, oczy mial takie niewyrazne...Przyszla jego mama zaczela mu robic awanture, a on do niej, ze ma sie zamknac, i z piesciami do niej ;( ja wzielam tylko torebke i telefon, zalozylam kurtke i buty i wybieglam z domu. Pojechalam do kuzynki. Plakalam cALA noc, na drugi dzien tzn wczoraj wrocilam do rodzicow (400 km) nie moglam sobie wytlumaczyc jego zachowania. zadzwonilam w drodze do rodzicow do jego mamy, prosilam zeby spakowala moje rzeczy, ona mi powiedziala, ze wygonila ta dziewuche, a moj narzeczony poszedl spac. bylam zalamana. wczoraj ok. godziny 17:00 on dzwonil, ale nie odebralam, napisal sms zebym wrocila, porozmawiala, bo on nic nie pamieta i nie wie co sie z nim dzialo. Powiedzcie mi czy sa jakies narkotyki czy srodki odurzajace ktore tak dzialaja?? :(

Gość Akanka0
:(

Gość Akanka0
naprawde nikt nie moze mi pomoc??

Gość kajaaaaaaaa
jeśli coś wziął, to powinien się przyznać. jeśli nic nie pamięta z tamtego wieczoru, twierdzi, że nic nie zażywał to mógł dostać pigułkę gwałtu. to się zdarza nie tylko wśród kobiet.

Gość Akanka0
ale takie zachowanie? I jeszcze ta dziewczyna ;(

Gość kajaaaaaaaa
pigułka gwałtu, tzw GHB. po tym specyfiku, zachowujemy się jak po spożyciu alkoholu, niestety nie możemy kontrolowac swojego zachowania i nie pamiętamy nic następnego dnia, może pił z kimś jakiegoś drinka, ktoś mu coś dsypał/dorzucil. w aptece możan kupić różne testy które wykrywają obecność narkotyków w moczu, może spróbuj...

Gość Akanka0
najciekawsze jest to, ze on mial byc w pracy do 22:00 i w pracy byl, tylko jedna z dziewczyn z ktorymi pracuje powiedziala, ze wyszedl ok. godziny 18:00 z kolezanka z pracy. Wiec podejrzewam ze ta dziewczyna to byla wlasnie kolezanka z pracy.

Gość kajaaaaaaaa
to może ona mu coś dosypała, dorzuciła. to może być nawet w gumie do żucia! albo wziął coś świadomie. porozmawiaj z nim na spokojnie.