Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natashhhha

D Z I E W C Z Y N Y I M A K I J A Z

Polecane posty

Gość natashhhha

hEJ LASKI ;D jak sie na codzień malujecie? Czy używacie codziennie podkładu?? Jak się czujecie bez makijażu??? Szczerze to ja nie nawidzę być bez makijazu, czuję sie wtedy jak goła ! ;/;/;/

Gość ferewwrw
T A K U Z Y W A M Y P O D K L A D U A L E D B A M O C E R E I N I E M A M 1 5 L A T J A K B Y M M I A L A T O B Y M S I E N I E M A L O W A L A A I L E T Y M A S Z L A T?

Gość natashhhha
no ja mam 19 lat. i codziennie na uczelnię się maluję. od niedawna zaczełam używeac podkladu codziennie, chcociaz dzisiaj nie mialam..nakladam tylko wtedy gdy mam dobry dzien haha;D oczywiscie nie obedzie sie bez czarnej kredki, eyelinera lub cienia i mocno wytuszowanych rzęs. codziennie wieczorem zmywam makijaz a w weekendy gdy siedze w domu i nigdzie nie wychodze to go sobie daruje i łażę bez. okropnie sie wtedy czujeeee...jak brzydula.

Gość kobietka.....
ja tam zawsze jestem w makijazu,w domu czy poza domem:) chciaz nie wyglądam zle bez makijazu to jednak....takie przyzwyczjenie:) oczywiscie na noc zmywam:)

codziennie się maluje w domu czy poza domem przyzwyczajenie, podkład, tusz czarny, czarna kredka, a wieczorem myju myju :D