Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniarx

cuckold

Polecane posty

Gość Aniarx

Czyli zdrada kontrolowana , co o tym sądzicie ? Próbowaliście już tego ? Mnie osobiście podnieca kiedy mój mąż kocha się z inną kobietą i to w mojej obecności , a jak jest z wami ?

Gość bbeetiixx
bezprzesady

Gość olek27
Swingersi kochają się tez przy obcych i nie sa z cuckoldu Jak chcesz zobaczyc zoine z innym to idz z nia do klubu swingersow.

Gość Cudzołożnik
A mnie strasznie kręcą cudze kobiety. Cuckold jest bardzo ciekawym zjawiskiem, kobiety same nie wiedza ilu mężczyzn kręci to jak one oddają się obcym. Właściwie to jest jakiś paradoks bo wiele kobiet ma ochotę na zmianę i seks z innym, choćby z czystej ciekawości. Jednak kiedy ich mężowie zgadzają się na to albo sami im to proponują - czują się niekochane, mało potrzebne itd, itp. Co innego zdrada za plecami męża/partnera - ta przychodzi dużo łatwiej. Dziwny jest ten świat

Gość *pati
mąż namawia mnie na cuckold dziewczyny co o tym myslicie zgodzic sie czy nie

Gość Pati Patrycjo
*pati Jeśli nie jesteś pewna czy się zdecydować na początek spróbuj pokazać się innym facetom na kamerce http://daa.pl/34e8 Męża posadź obok siebie, albo w drugim pokoju niech się nakręca. Ocenisz czy chciałabyś spróbować w rzeczywistości.

Gość WeronikaXTX
Ja się zgodziłam, a potem jednak żałowałam. To nie takie proste jak co niektórzy tutaj piszą.

Gość Działo z Navarony
Ja z żoną się wkręciłem w takie kamerki zimą. Nie raz pół nocy tam przesiedzieliśmy. Na szczęście musieliśmy zmienić operatora internetu i teraz nam zacina transmisję, bo gdyby nie to, to nadal byśmy się tam zabawiali. A to wciąga jak cholera, trzeba się pilnować. Kiedyś było tam 50 transmisji góra, a teraz szok 220 widziałem. Nieźle się rozrośli.

Gość ogon
napisz jakie te stronki to może tez kiedys sprubujemy:)

Gość Eciak37
Przeżyłam coś takiego za namową męża, nie żałuję:)

Gość Działo z Navarony
Eciak37: Tak? Jak było? Pojechałaś do kochanka sama i opowiedziałaś mężowi, czy był razem z Tobą przy wszystkim?

Gość Nocny Spektator
Zagadka: wyrównywać długi od razu czy otworzyć kopertę po 20 latach i spłacać długi z odsetkami? ;)

Gość kto to wie co ja wiem
To zależy jakie te odsetki. Może są tak niskie, że zamiast spłacić całość lepiej przeznaczyć fundusze na coś innego i zyskać więcej stopniowo spłacając dług z odsetkami

Moja żona zgodziła się na cuckold dawno dawno temu. Myślę, że nie żałuje, bo dobrze się bawiła i wszystkiego spróbowała. Byłem jej pierwszym facetem i po paru latach małżeństwa postanowiliśmy tego spróbować. Od tamtej pory w ciągu 3 lat miała około 160 facetów. Często wielu na raz na gangbangach. Próbowała na dwa baty, próbowała z kilkoma w ciągu jednego dnia gdy żaden z nich o sobie nie wiedział, ale próbowała też z 10-15 w ciągu jednej nocy na imprezach. Teraz już się uspokoiła, bo już się wyszalała i nie ma już takiego ciśnienia. Na pewno zabawa jest dla osób dojrzałych, bo w przeciwnym razie może skończyć się kiepsko. Cały myk polega na tym, że jeśli Twojemu facetowi to się podoba, a Ty też tego chcesz, to zrób to tak, żeby potem mu wszystko opowiedzieć, albo nagrać, zrobić zdjęcia, czy cokolwiek, żeby nakręcić swojego faceta, by seks z nim był jeszcze lepszy. Tak na prawdę nie powinnaś robić tego tylko dla siebie albo tylko dla niego. To jest zabawa dla Was jako pary, żeby polepszyć Wasze współżycie i spróbować różnych fantazji. Najlepiej zacznij od małych kroków. Idź na disco z koleżankami i pozwól jakiemuś wsunąć Ci rękę do majtek czy dotykać piersi. Jeśli jesteś odważniejsza to i jemu wsadź rękę do spodni i sprawdź co ma. I na tym na początku zakończ. Wróć do domu, opowiedz mężowi, pokochajcie się. Potem obserwuj sytuację czy nie zrobił się zbyt zazdrosny, czy może nadal mu się to podoba i chce więcej. I jeśli Ci się tak podoba, to zrób kolejny mały kroczek do przodu i np. zrób loda nieznajomemu na imprezie integracyjnej. Masz się dobrze bawić i nie musisz nic robić na siłę wbrew sobie. Nie sztuka się puścić na prośbę męża a potem nie móc spojrzeć w lustro. To ma być dobra zabawa dla Was obojga. Ale główną rolę grasz Ty - kobieta. Ty decydujesz co będzie i jak i w jaki sposób to przekażesz potem mężowi. Jeśli boisz się spróbować realnie, to kup truskawkową prezerwatywę, potrzyj nią o cipkę, a potem wróć do domu i zaskocz męża słowami "właśnie zrobiłam to z innym... nie mogłam wytrzymać, był taki napalony... i miał takie duże wybrzuszenie na spodniach... musiałam sprawdzić co tam ma... zerżnął mnie w aucie". Gdy Cię zacznie lizać to powiesz "czujesz smak prezerwatywy? ...przed chwilą bzykał mnie inny...". I w ten sposób możesz sprawdzić czy naprawdę mąż chce tej zabawy i go to kręci czy tylko tak mu się wydawało i jest mega zazdrosny. No i czy Ty jesteś gotowa to zrobić realnie. Generalnie opcji, możliwości i pomysłów w seksie jest tak dużo, że każdy powinien jakąś ścieżkę dla swojego małżeństwa znaleźć :-).

Gość gaz do dechy gaz
160 facetów w 3 lata? Odhaczaliście sobie każdego w notesie czy jak? Średnio co tydzień inny.. niezłe tempo.

Gość jacy skrupulatni
taaa, stawiali kropki w kalendarzu i policzyli - proste

Gość ciotka klotka na obcasach
Prawdziwy z niego "wujek dobra rada", a swoją drogą to kiedyś na TVN mieli takiego wujka, nawet niezłe to było :D

Gość suntzu28
Jestem młody, dyskretny, zdrowy (badania hiv) kulturalny, brunet, 28 lat, 185 cm wzrostu, pomogę zrelizować fccjcantazję z Twoją Hotwife, Wrocław. Tylko poważne oferty. info: suntzu28@o2.pl