Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila glupia jestem ja

jestem glupia i daje mezowi soba pomiatac:-(

Polecane posty

jak w temacie... Jestesmy razem ponad 4 lata on jest 15 lat starszy i wykorzystuje to, ciagle slysze ze jestem gowniara smarkula i on nie musi mnie sluchac!! Ale do sprzatania , gotowania robienia wszystkiego za niego i wychowywania wlasciwie w pojedynke dziecka jestem ku*wa dobra! Bylam glupia, naiwna wierzac ze mi sie z takim kims ulozy. Nigdy dobrze nie bylo a teraz to tylko juz sluzaca jestem. On jest moim pierwszym ja jego n -ta i nie wiadomo kogo ma na boku a ja w domu tylko siedze placze i jestem zalamana bo zycie byc moze zmarnowalam, co tu robic zeby zmienic jego nastawienie? Nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z nim bo tak wlasciwie to ponizam sie tylko. Jestem dosc ladna, mloda, mila za to naiwna a on w srednim wieku, nie za fajny i laske robi ze ze mna jest o co tu chodzi? Tylko ja sie staram zeby pseudo rodzine w kupie utrzymac dla dziecka... Co myslicie:-/????

zrób cos zeby był zazdrosny o ciebie. Niech wie, że możesz się podobac , nie jestes tylko kura domową na posyłki.

Masz rację jesteś idiotką, jesteś młoda, a pozwoliłaś na to żeby jakiś dziad zrobił ci bachora, tracisz młodość podczas gdy on sobie używa. Współczuję ci, zostaw go. W końcu rzuci cię dla jeszcze młodszej siksy, bo ty mu się znudzisz.

Gość nknij
Jestes glupia, ale juz zrobilas postep, ze w ogole zdalas sobie z tego sprawe.

Gość Danabanana
a ile masz lat? jeśli można spytac

ja mam 24 a co do roznicy to myslalam ze stary bedzie dojrzaly, mylilam sie

Gość butterfliesssssss
a Wy chodzące ideały ? Po cholere jej ubliżacie ? kazdy ma prawo do błędu .

Wiek nie ma znaczenia, po prostu niektórzy nigdy nie dojrzewają. Zostaw drania, złóż wniosek o alimenty i ciągnij z niego kasę. Jesteś młoda, więc jeszcze kogoś znajdziesz, chociaż z dzieckiem będzie ciężko.

Gość Danabanana
Bo ja mam w sumie podobnie jak ty, tylko że to nie jest mój mąż tylko chłopak, on jest ode mnie starszy 11 lat, a ja mam 20 lat, i też czasem mówi że jestem jeszcze dzieciak

im straszy tym głupszy nie wiesz tego. Nie chcę Cie zasmucać ale wydaje mi się że on taki był od samego poczatku tylko miałas klapki na oczach bo byłas szaleńczo zakochana i tego nie widziałaś. A czemu miała tyle kobiet? Bo uciekały od Niego