Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Czy wyschnięty i ponownie zrobiony test ciażowy może pokazać ciążę???!!

Polecane posty

Ignacja udało mi się w 1 cyklu ale straciłam tą ciążę :( a teraz mam 2 cykl starań.

Ojej Katie, przykro mi bardzo :( ale na pewno skoro tak szybko Ci sie udało za pierwszym razem, to teraz tez nie będziecie długo czekac. Ja uciekam z tego topiku, bo troche mi za niego wstyd, a normalnie jestem na topiku; "od dziś zaczynamy!! starania na 2011!!!" Pozdrawiam!

Gość gość
A ja powiem że też kiedyś wykorzystałam zużyty test nawet kilka razy tak z ciekawości go trzymałam i właśnie pokazał mi ciążę :) potem zrobiłam nowy i to potwierdził. Wiec uważam ze warto sprawdzić jak się nie ma innego.... Nie zawsze wynik musi być wiarygodny ale u mnie był ;)

Gość gość
Nie pierdziel głupot. ja z ciekawości zrobiłam jak znalazlam jak już byłam w ciąży i jak była jedna tak została. nawetvjak ci pokazał 2 kreski to czysty przypadek i nie piszesz bzdur bo malolaty będą tworzyły nowe trendy

Gość gość
A ja powiem ze zrobila test byl negatywny 3 dni pozniej powtorzylam ten Sam wyszlo led Wo widoczne kreska w ten Sam dzien kupilam nowy test I pieknie dwie kreski I mam synka prawie 2 latka