Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaGąska26

Czy jak Facet jest upity.....

Polecane posty

Gość głupiaGąska26

chodzi mi dokładnie czyjeśli facet ma dość wypite.Ale nie tak nie do przytomności.Wtedy ma problem ze zwodem i wytryskiem .Poprostu nie staje mu tak w pełni ,powiedział mi ze tak ma jak wypije zbyt dużo ,no moze i tak ale poczułam sie troszkę dziwnie w takiej sytuacji:( .Obydwoje jednak byliśmy pijani.Nigdy mi sie coś takiego nie przytrafiło.Na dodatek mój były maż właśnie miał problem ale z przedwczesnym wytryskiem :( Nigy z żadym partnerem tak mi się nie przytrafiło .No fakt nie było ich zbyt wiele bo miałam ich w życiu czterech niewiem co myśleć:( Czy poprostu go nie podniecałam ? Prosze o wypowiedzi troszkę mnie to nurtuje;(

Gość dsfsfsdfsdfsf
tak dokładnie jest

Gość głupiaGąska26
Jak jest ? to że go może nie podniecam ?,czy to że tak mają pod wpływem alkoholu ;(

Gość Kleszczyk
jest takie madre powiedzenie: pij pi bedziesz latwiejsza. pij pij nie bedziesz mogl :)

Gość dfkjsidfjuoiwsuf
e tam oszukuje cie ja sie zawsze ze swoim kochalam po pijaku po mocnych imoprezach i zawsze u stawal twardy i gotowy

Gość głupiaGąska26
może za mocno się tym przejełam ,ale już widziałam ze się stara jak moze troszkę mnie popieścił ale po chwili znów to samo.Więc sama już zareagowałam,zapytałam czy to moja wina,ale powiedział ze tak ma jezeli troszkę za dużo wypije. Widziałam że choć chciał i się starał to nie mógł:(

Gość zwykłyfacett
mi na trzeźwo zdarza sie przedwczesny wytrysk. gdy jestem wstawiony mogę dłuuugo i trudno mi dojść. gdy jestem pijany zdarza się, że nie chce bryknąć "do porządku". w takiej sytuacji ważna jest pomoc partnerki. dobry lodzik zwykle rozwiązuje problem. to jak komenda "baczność!" dla mojego żołnierza ;-)

Gość głupiaGąska26
Moze fakt za mało się postarałam..... choc lodzik był nie ukrywam :) aLe tak to jest jak nie wiedziałam jak zareagować,starałam sie ,starałam i klapa :) Ale dziękuje za odpowiedz zwykłyfacett :)

Gość mooondry
sprawa wygląda tak, że alko do pewnego stopnia pomaga, ponieważ pobudza do działania zmniejszając wrazliwość na dotyk zarazem. Jest jednak pewna granica po przekroczeniu której ze wzwodu dyntka. Także największym sukcesem jest po prostu wyczaić tę granicę:)

Gość mastermmmmmm
Gdybyś wiedziała jak działa alkohol na układ nerwowu człeka to byś nie zadawała takich pytań

Gość grycha a
ile facet ma lat? mój 32 i zawsze po pijaku nawet jest na baczność

Gość głupiaGąska26
grycha a ....... mój ma 29