Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arielle

Mąż bankrut i kochanek

Polecane posty

Gość Arielle

Witam Mój problem polega na tym, ze mój mąż do tej pory chojny i dobrze zarabiający zbankrutował. Przyzwyczaił mnie do dość wystawnego życia. Drogie ciuchy, czeste wycieczki Egipt, Kanary, Tajlandia. Wsytawne bankiety itp. Zyłam tak przez ostatnie 15 lat, teraz cały świat się nam zawalił. Z dnia na dzień straciliśmy firmę. Pozostał nam jedynie dom. Mąż znalazł pracę, w firmie jako grafik komp. , ale nasze życie jest teraz koszmarne. Domaga się bym mu teraz ja prałą i gotowała. Ostatnio mój przyjaciel, zaproponował bym się do niego przeniosła i była z nim. Mamy wyjechac na karnawał do Rio :/, choć zastanawiam się, bo szkoda mi męża. Kocham męża, ale nie umiem zyć za 2000 zl miesięcznie. Co byście zrobiły na moim miejscu. Zostaly z mężem, czy wybrały nieprzyzwoicie przystojnego i bogatego kochanka ???

Gość sssssssssssssssssss
ależ jesteś suką !!!! albo to prowo . !!!! haa a idź se do kochanka , wiedz tylko , że za 5-10 lat zostaniesz z niczym , bo kochanek znajdzie se nową - bura suko.

Gość
wymyslila jakies ciekawsze prowo

Gość tak hahahahah
maz czy z kasą czy bez zawsze bedzie przy tpobie, kochanek pomysl ty glupia czy co? pozatym zacznij sie zachowywac jak kobieta, skoro dzieki niemu zylas jak chcialas to chyba mozesz mu uprac czy ugotowac. pusta nie powiem co...