Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czorny łebek

czy Komorowski załatwił zniesienie wiz u Obamy ?

Polecane posty

Gość czorny łebek

co tamz jego gadki wyszło ? wszyscy jeżdżą do USA , tylko Polacy, Bułgarzy,Rumunia i Cypr nie Obama sie zadeklarował do chooja pana ?:O

Gość SSman Brian
Ja, gelang es ihm. Wir knnen jetzt reisen

Gość SSman Brian
Staszek Kolasa Du bist ein Einfaltspinsel. Zero Division. Zu meiner Zeit wie Sie wurden verbrannt.

Gość Heimat wzywa
Trzeba sobie załatwić niemiecki paszport i jeździć bez wiz. Co za problem?

Gość Johny Canada
a po co mi zniesienie wiz jezdzic do tych glupoli amerykanców nie mam zamiaru wiec niech sobie te wiza moga byc

Gość Ewaldi
samoloty LOT i tak prawie puste już latają do Chicago lub tego Nowego Jorku , kilku górali z Sącza i z Targu , dwóch albo nawet trzech z ochrony i stuardesy a poza tym gazety tylko fruwają w samolocie , zapomniałem o trzech muzykach z kapeli , która musiała na lotnisku Chopina instrumenty zostawić, poniewiaż instrumenty miały ostre krawędzie i już poszły do huty na przetopienie a tak poza tym rejsowy poleciał , aaaaa zapomniałem że nasz Komorowski tam też był w zagrodzie buisness :)

Gość kxjkxjv
dzieci , o wizach decyduje kongres , wenn ich mich nicht irre , i do kongresmwnów pretensje , obama co najwyżej może się zadeklarować -p

Gość SSman Brian
Du hast Recht. Ich mchte Sie zu der Schnheit zu streicheln.

Gość Rum-cajs
ciekawy jestem, czy Komorowski przed odlotem do USA też musiał strategiczne testy wypełniać , czy chce w USA podjąć pracę na urzędzie i czy w hotelu spędzi 48 godzin ?

Gość zawsze się zastanawiam
dlaczego o te wizy najwięcej krzyczą Ci, którzy uważają się za gorących patriotów. Po co takim patriotom wizy do USA? Chcecie jeździć tam na wczasy się poopalać?

Gość wolnytz
teraz o tej porze tam się opalać ? bez sensu , za zimno jest ale teraz chciałbym pojechać tam do tej Ameryki i nakrzyczeć, że nasz Lech Poznań i Legia Warszawa i tak to są najlepsze drużyny w Europie i lepszych nie ma poza Górnikiem a mnie i tak HAmerykanie nie chcą wysłuchać , pomimo że pokazuję , że mam ich pieniądze do wydania to mają w doopie moje i swoje pieniądze

Gość zawsze się zastanawiam
Za zimno? W Kaliforni pewnie świeci słońce i jeszcze Pamela Anderson Cię uratuje jak zaczniesz się topić.