Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukułczejajko

Ciąza-pierwszy objaw

Polecane posty

Gość Kukułczejajko

witam Was serdecznie kochani! wiem, że podobnych tematów było już sporo,przeczytałam je wszystkie, ale nigdzie nie było identycznej jak moja sytuacji więc pisze to z nadzieją że mi odpiszecie :) 2,5 tygodnia temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne w dniu dostania miesiączki. Nie odczuwałam jakiś specjalnych skutków, czułam się normalnie. W miniony weekend miałam dni płodne, ale mimo to kochałam się z moim chłopakiem w piątek i w sobotę. Oczywiście z prezerwatywą, ponieważ ciąża jest ostatnią rzeczą jakiej teraz pragnę. Problem w tym, że od niedzieli bolą mnie sutki :( do przedwczoraj się tym nie przejmowałam, aż wpisałam w google gdzie było to opisane jako pierwszy objaw ciązy. I tu mnie zwaliło z nóg. Tyle sie naczytałam o objawach ciąży że czuję już wszystkie objawy, takiej psychozy dostałam :P test zrobiłam dziś rano (tzn formalnie już wczoraj-w środę) , wg niego nie jestem w ciąży, ale chyba za wcześnie, żeby wykrył ciążę z ewentualnego weekendowego zapłodnienia. I tu pojawia się moje pytanie: czy według Was mam powody do obaw? czy to możliwe że bolące sutki były pierwszym objawem występujących 24 badz 40 godzin po stosunku?? Ten ból nie jest jakiś przejmujący, odczuwam go tylko przy nagłym dotykaniu. Wydaje mi się że mam większe sutki, ale tez nie wiem bo nigdy im się jakos nie przygladałam. Prezerwatywa nam się nie zsunęła ani nic, ale się cholernie boje że przenieslismy nasienie przy pieszczotach :( Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi.

Gość Kukułczejajko
mogę liczyć na jakaś odpowiedz z Waszej strony?:)

Gość masz schizy
a objawy to po odstawieniu tabletek zmiany

Nie jesteś w ciąży, to, że bolą Cię sutki to objaw odstawienia tabletek, są to zmiany hormonalne :) hormony troche szaleją po odstawieniu, ale po jakimś czasie (dla każdego innym) się normują. Także możesz być spokojna :) poza tym tak szybko nie miałabyś objawów ciąży.

Gość Kukułczejajko
Dziękuje Wam bardzo, nie powiem że nie szukałam tu lekkiego uspokojenia :) strasznie mnie to niepokoi ale odetchnę z ulgą jak przyjdzie @ i zrobię test ciązowy za ok. 2 tygodnie

Gość aekiii
ale dziewczyno nie masz po co robić kolejny test, na pewno nie jesteś w ciąży, nie panikuj