Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka od siedmiu bolesci

poradzcie mi, co ja mam zrobic???Zgodzic sie na to???

Polecane posty

niech idzie, skoro ona Cię informuje o jego krokach to będziesz miała możliwość się przekonać, czy mężuś robi tak jak obiecał.

Gość to zła kobieta była
Wydaje mi się , że na siłe go nieutrzymasz w domu a jesli za nią tęskni to i tak znajdzie odpowiedni moment by do niej napisać ( ona nie odpisuje ) wiec raczej jest niegroźna. Żadnego ultimatum mu nie staiwiaj to tylko pogarsza sprawe, bo zabraniasz a wiadomo zakazane smakuje. Nie wypominaj mu tego cały czas bo tym samym przypominasz o niej.

Gość dsadssfa
no niestety wasz zwiazek chyli sie ku upadkowi. jak sie zaczyna myslec o innych i jeszcze szukac z nimi kontaktu, to jest oczywiste ze ty sie juz znudzilas. mialam taka sama sytuacje tylko ze ja bylam ta druga strona, w koncu i tak zdradzila i odeszlam

Gość co to to nieeee
Kolega alkoholik a maz Twoj tez chyba nie lepszy ! Wciaz piszesz tylko -wypil to,wypije,nie wypije,ma pic,ma nie pic....

Gość co to to nieeee
Czy z tamta kobieta mial romans ? Znasz ja?

nie wypominam mu tego wcale, nie rozmawiamy na ten temat wogole, zal pozostal ale tlamsze to w sobie, nie chce i nie mam ochoty gadac z nim na ten temat, nawet jak sie o cos poklucimy to nigdy mu nie wypomnialam...tylko dopiero dzis mu powiedzialam o moich obawach.... Znam tamta kobiete, nie mial z nia romansu ale wiem ze on sie w niej zauroczyl, to nasza wspolna znajoma, teraz juz byla...ale ona jest na poziomie, widzac co sie swieci wycofala sie i zapewnila mnie ze niemam co sie obawiac z jej strony...choc na poczatku tez nie byla bez winy ale jest rozsadna i jak zaczelo cos sie dziac w stosunku mojego meza do niej to ona zerwala znajomosc z nami....dlatego nawet mu nie odpisuje.

no jak nie rozumiesz??zapytalam co zrobic w tej sytuacji, dostalam kilka jasnych porad i ok. A teraz odpowiadam na pytania mi zadane....