Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakalembardzo

King MJ Kto sie poplakal nad molestowanymi dziecmi?

Polecane posty

Gość ty podszywie ja pluje na zboka
nie badz glupia,ile masz lat? 13?15?

Gość wygodnie byc dziewczyna
i "kochac" mj , to taka wymowka dla wariatek

Gość niewygodnefaktydziuniu
dlatego pod koniec zycia nie miał juz grosza, wszystko wsadził w obronców jego "niewinnosci" a ze to ..hahhaaa...wiec drogo go to kosztowało i dlatego mało zostało naiwnosc to u ciebie juz glupota,brak mozgu?

Gość niewygodnefaktydziuniu
a mnie rozhahalo to "ewidentnie zazdościsz mu: sławy kasy talentu i tego co miał w spodniach" sława-marna,slawa jako zbok nie ineteresuje nikogo,no chyba ze psychopatow,kase wydal na zakatowanie kilkuset bykow,zeby to z ich krwii zrobic wywar i zabic Spierbelga...sprawa znana i wariatowi nie dodała plusów... ladnie spiewal a jeszcze ładniej zanim zacaal sie wybielac masciami,ktore pewnie mu raka dały bo i na to cierpiał ten najbardziej pochrzaniony typek pod sloncem, w spodniach ponoc nie miał nicieqo :))) bye

Gość mathillsexy
ja chcialbym miec takiego partnera/sponsora i co ze lubił chłopców macie co,s pzeciw

Gość mathillsexy
ja mam i dziewczyne i chłopaka i co wy tacy siweci jestescie

Gość hiahiahaihiiiaa
widze jak ci głupio,ja znam sprawe od poczatku a ty sie dopiero urodzilas wiec daruj sobie idz i sie ludz,usiadz w domu rodziców i ludz sie dziecino, no niestety nadejdzie czas ze zmadrzejesz :) a moze nie nadejdzie ;) tyles warta co twoj idol,pozal sie boze

Gość bihiii
ooooooo pedofilstwo zle podle jakis to sk tak mogl biedne dziexci niewinne bez kasy a ten sobie kupil jak przedmioty ale zdechl i w piekle sie smazy!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jifuy
sa tacy co ich rajcuja zboczency perwersy i nagrzwaja sie im jaja jak mysla o waleniu małych koni dzieciom, tak sa zboki na swiecie i to byl jeden z nich!

Gość niet_operzdzienny
syf!!!!!!!!!!!!!wykastrowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!