Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingazewsi

Mnie sie podoba jak jacko sie za kroczek lapal

Polecane posty

Gość Kingazewsi

niewiele tam mial ale taki zboczek co sie lapal za kroczek !!!!! zobaczcie to na wideło!!!!! o ,kochamy cie nasz bogu michasiu!!!!!!

Gość PciePste
michas jacksonek bardzo to lubil ale jeszcze bardziej dzieciaczki

Gość zazdrościsz czy jak
skąd wiesz że miał mało ? widziałaś / widziałeś ? Murzyni ponoć nie narzekają na rozmiar

Gość zazdrościsz czy jak
ewidentnie zazdościsz mu: sławy kasy talentu i tego co miał w spodniach więc najlepiej go zmieszać z błotem że był zboczeńcem, czarnuchem i narkomanem.... tia....tylko to nadal nie zmienia faktu że jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych osób na świecie, i taką pozostanie, mimo opinii które głoszą zazdrośnicy ewidentnie widać że ludzie nie mogli pogodzić się z jego sukcesem i tym że wyrwał się z biedy, ghetta i przełamał stereotypy, odniósł sukces mimo tego że był czarny.... oj to tak bolało wielu ludzi wiec musieli wymyśleć coś by go zdyskredytować i zrównać z błotem nie dość że sławny to jeszcze dobry człowiek....ach to nie do zniesienia oskarżacie go o molestowanie dzieci, rzekomo współczujecie im....tia tylko ciekawe że jakoś nie ganicie rodziców tych dzieci, za to że "sprzedawali je Jacksonowi" i umożliwiali rzekome molestowanie za pieniądze....

Gość Lady Ann 333
Też mi się podobał to i wgl On cały :) Ale ja zas słyszałam, że nie tak wcale mało tam miał, a wrecz przeciwnie :P