Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurrrelllkaaa

macie jakis sposob lub dobra

Polecane posty

Gość aurrrelllkaaa

rade dla mnie? od dawna wchodze na konto bylego czy to nk czy poczta, strasznie mnie to meczy bo na nk spotykam wiadomosci od jakichs dziewczyn, flirtuje z nimi. powiem tak nie kocham go juz i raczej nie chce juz z nim byc, ale cos mnie strasznie ciagnie zeby wejsc na jego konta i nie wiem co to jest. jak juz zobacze wiadomosci od dziewczyn z ktorymi flirtuje to mnie krew zalewa. jak bylismy razem to zrobil sporo rzeczy przez ktore przestalam mu ufac, wtedy zaczelo sie sprawdzanie. nie jestesmy od 2-och lat (chociaz przez ten czas spotykalismy sie na niezobowiazujacy seks) razem a ja nadal to robie. nie wiem jak przestac. wiem ze popelnilam blad, bo nie zerwalam po rozstaniu odrazu kontaktu, on mi dawal wtedy jeszcze nadzieje a pozniej wyszlo ze chodzilo mu tylko o seks :-(

Gość a klucz od domu
tez ci dal ? idz troche poszperac :P

Gość aurrrelllkaaa
daj spokoj, mi jest ciezko a Ty sobie zarty robisz :-( wiem ze nie powinnam tego robic i powstrzymuje sie jak moge ale niestety, glupota wygrywa :-(

Gość niezxalogowana furgonetka
też miałam ten problem, ale sex był tylko 3 razy, potem przestałam byc naiwna, nie mam z nim kontaktu, a hasła pozminiał, chyba musiał sie skapnąc, albo jego nowa laska go sprwadzała,

Gość niezxalogowana furgonetka
i juz nie ejstem 2,5 roku, ale juz od dawna nie mmy kontaktu i go nie sprawdzam, tak jest dobrze, teraz czekam na kogoś naprawdę wyjatkowego a nie takiego babiarza

Gość aurrrelllkaaa
Ohydna jedzo.. nie zrozumialas mnie ja znam hasla na jego konta. czytam jego prywatne wiadomosci. poza tym na tym badziewiu juz dawno mnie nie ma.

Gość aurrrelllkaaa
up

Gość aurrrelllkaaa
no wlasnie on sie domysla ze tam bywam zreszta zrobilam pare rzeczy ktore mogly mu bardzo podzialac na nerwy. napisalam mu kiedys zeby zmienil sobie lepiej hasla do swoich profili ale tego nie zrobil. zreszta musze sobie jakos z tym poradzic bede sie lała po pysku jak mnie cos podkusi :-O

Gość aurrrelllkaaa
no chyba nie tak dobrze, napisalam 2 dziewczynom z ktorymi pisal cos co popsulo troche jego reputacje :-P on zrobil mi cos bardziej podlego, wiec nie jest mi zal jego tylko siebie bo boje sie ze moze to zalatwic gdzies przez policje czy cos w tym stylu ... myslicie ze moze tak zrobic?

Gość aurrrelllkaaa
podam przyklad dialogu z pewna dziewczyna: ona:ja jezdze na rozne dyskoteki ale ostatnio do.... on: aha to moze sie kiedys przypadkiem spotkamy. ona: no nie wiem. moze.... on: to moze ja ci zaproponuje wypad gdzies na sobotnia dyskoteke. ona: hmm. pomysle.. on(czyli ja to napisalam): kochalibysmy sie dzien i noc. ona: hehehe. jak szybko zmieniles temat. hehehe chyba ze to nie ylo pytanie kierowane do mnie?hmmm ona: to odpowiesz mi na to pytanie? on: jakie pytanie? ona: no napisales, "kochalibysmy sie dzien i noc" niestety nie wiem co on jej odpisal ale jaka to musi byc dziewczyna ze przespalaby sie z calkiem obcym facetem :-D mozecie mnie zbesztac zasluzylam sobie, ale on zrobil o wiele gorsze rzeczy i gdzies mam jego reputacje, a moze on wiazal z nia jakies nadzieje i tylko wysluzylam mu przysluge. no a jak chcial tylko poruchac to tez, w koncu najlepiej napisac odrazu o co chodzi.