Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa i biorąca

czy każdej biorącej Diane 35 urosły piersi?

Polecane posty

Gość ciekawa i biorąca

cześć, lekarz przepisała mi te tabletki ze względów zdrowotnych. Muszę je brać przez jakiś czas... Podobno skutkiem ubocznym jest powiększenie się piersi.. Nie obraziłabym się na taki skutek... Stąd moje pytanie - czy każda dziewczyna zauwazyła zmianę ?? Pozdrawiam 🌼

Gość
mi urosly ale po cilescie wygooglaj sobie ulotki i spr zawartosc estrogenow

Gość ciekawa i biorąca
bazienko znam skład, poczytałam ulotkę, ale nie chcę bazwac tylko na tym - bo skutków "ubocznych" jest tak od groma ;) a nie każda przecież zauważa je u siebie , nie :)?? dlatego pytam Dziewczyn z Kafe :)

mi nie urosły ale za to wątroba zaczeła szwankować i zaprzestałam brania,a lekarz przepisał mi je z powodu nadmiernego trądziku jaki mi się pojawiał przed miesiączką ale to było kilka lat temu i musze przyznać że pomogły mi

mi nie urosły ale za to wątroba zaczeła szwankować i zaprzestałam brania,a lekarz przepisał mi je z powodu nadmiernego trądziku jaki mi się pojawiał przed miesiączką ale to było kilka lat temu i musze przyznać że pomogły mi

Gość ciekawa i biorąca
dzięki za odpowiedź, może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia :)?

Ja bralam Diane 35 jako tab. antykoncepcyjne (to bylo 13 lat temu i wtedy takie m.in. mialy zastosowanie). Piersi mi nie urosly, ale cera sie polepszyla. d.