Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

Do chlopakow!!!!!!!!! powiedzcie mi z waszego punktu widzenia dlaczego jak np.

Polecane posty

chlopak ma dziewczyne szuka rozglada sie za inna... czy wy zawsze tak acie tzn. wszyscy oze nie bo znam przypadki ze facet swita poza swoja wybranka nie widzi i nawet nie ma w glowie innej tylka ta z ktora jest a inni no brak slow jak mowia wciskaja kit a okazuje nsie na sam koniec ze wypinaja sie dupa do takiej..

Gość imć podszywacz
swieze cycki sa zawsze bardziej interesujace, no i trzeba miec kolezanke w razie fochow oblubienicy :classic_cool:

no ale to jest taki troche potrzask oklamywanie a kolezanka moze przeksztacic sie w wlasnie oblubienice hahahah

Gość imć podszywacz
nie moze, kolezanka jest tylko do pukania w razie awarii glownego obiektu ;)

moze moj znajomy pukal przez piec lat panne pol roku przed slubem poznal inna i poki co jest z ta inna w zwiazku malzenskim bardzo szczesliwy....

Gość imć podszywacz
nic dziecko nie rozumiesz co pisze. jest dziewczyna moze nawet zona, ale tez panienka lub kilka do rzniecia jak zonka ma focha, albo marudzi to wtedy jest kolezanka, ktora nigdy nie odmawia. teraz zrozumialas? a nie wpieprzasz jakies sluby, milosc i inne pierdy :O

wiec na opak zrozumiales o co pytalam... ja pytalam o to ze jak jest z panna w np. narzeczenstwie poznaje przypadkiem inna co tylko przed slubem i jednak wybiera ta druga.... ze takie przypaki sa a nie ze wybiera ta z ktora jest przez te piec lat...

a to o czym Ty piszesz to swoja droga ze sa tacy co lubia korzystac z nie zobowizujacych kolezanek...

Gość imć podszywacz
no to chyba normalne, ze zakochujac sie w swiezynce mozna zostawic kogos innego, nie? kolezanki sa dobre :classic_cool:

tylko tak sie zastwiam ze np. jak juz jest taka sytuacja ze a narzeczona to jak jest okazja na inna to lubia sie przerzucic hm w sensie po co tak robia pytanie.... co nimi wami faceci kieruje ze wolicie nowe inne kobiety i czesto gesto tak jest ze z nimi wlasnie decydujecie sie zostac

acha czyli to zakochanie decyduje o nim, ze sie bardzo usi spodobac... hm a jesli facet nibymowize sie zakochal ale nie moze byc ze mna bo z tamta dziewczyna sprawy za daleko zszly to jak to rozumiec...? ze sciemnia chcial mnie przeleciec a ze dupy nie dalam to wycofuje sie?

Gość imć podszywacz
wszystko co nowe, wszystko co jest lepsze niz u starej, skoro jest taka sytuacja to znaczy, ze cos mu nie pasowalo, w takiej sytuacji, po kilku latach no sama nowa szparka nie jest na tyle wazna zeby zostawic kogos kogo sie kocha. poza tym nie generalizuj, baby tez lubia poklepac nowy tylek.

ale nie uwazasz ze jesli by naprawde kochal tamta to by nie zadawal sie z przypadkowa okazja hm?

wiesz dosc dziwny przypadek mnie spotkal bo facet byl nastawiony ze chce miec ze mna dziecko, ale nie znalam go az na tyle najpierw chcialam go poznac lepiej ale z czasem okazalo sie ze ma dziewczyne i ze maja slub za rok, znalismy sie niedlugo z 3 miesiace ale jak sie dowiedzialm to chcialam zeby wybral albo ona albo ja i wahal sie bo nie wiem czemu ja to ta nie znana a tamta juz znal z piec lat... jak myslisz przestraszy sie ze choc mnie zna krotko moze byc lipa ze mna a tamta jakby nie bylo byla juz z nim w zwizku....

oglada gapi i pewnie szuka moze na raz moze na dluzsza mete... bo powiedzial mi cos takiego ze jest juz z ta stala z piec lat ale poznaje inne i jak sa normalne to daje spokoj ale jak sa naiwne to pobawi sie nimi i zostawia...

mi powiedzial ze nie sadzil ze taka lipa bedzie ze mna... bo tak zaczelo sie od tego ze po iesisacu powiedzil ze nie kocha potem zaczol nalegac ze chce miec ze mna dziecko , ja powiedzialm ze musimu sie bardziej poznc , nastepnie on powiedzial mi o swojej dziewczynie. ja powiedzialam ze jest to okropne co robi ze mnie oklamal i ze mu juz w an i jedno slowo nie wieze... otem jeszcze sie chwile spotkalismy i go zostawilam choc on nalegal ze nie chce ale co mialam byc jego przytulanka jak powiedzialm ze ma wybrac miedzy mna a tamta... to zaczol pierdolic ze sprawy za daleko zaszly wiec stwierdzialm ze to jakis pajac i odeszlam ja.

Gość imć podszywacz
no to wlasnie napisalem, jesli kocha to nie szuka po prostu nowej szparki bo to nie ma sensu, nikt normalny nie bedzie psul ot tak. obawa przed nowym tez jest. wiesz na przykladzie, ze stara panna jest porzadny ostry sex, a z nowa wiadomo, ze swiezynka to ok, ale moze np nie obciaga z polykiem, a chlop to bardzo lubi ;) "jak sa naiwne to pobawi sie nimi i zostawia" i to wyjasnia cala sprawe, lubi rznac co sie da na boku, a z "oblubienica" jest mu dobrze, wygodnie, czy tam cokolwiek.

no a okeje po co mi proponowal ze chce miec ze mna dziecko?

Gość imć podszywacz
proste, zeby Cie puknac, ze niby mu zalezy, ze kocha itd takie slowa durne babsko rozczulaja

ze jest mu z oblubienica dobrze wygodnie napisales ale w jakim sensie : sex, i ze np. ona moze sie na wszystko zgadzac czy jak to rozumiec...

Gość imć podszywacz
raczej myslalem tu o dobrach materialnych a nie o sexie bo tego szuka gdzie indziej. mieszkanie, wspolny samochod, pies, obiady itd a fajne masz cycki? :P

podonofacet szuka sobie takie baby ktora na wszytsko sie zgadza i to chyba o te wygode chodzi ze ta panna jego choc jest brzydka na wszystko mu pozwla:D wow ze mna by tak nie mial bo nie dosc ze ladna to ma swoje zdanie a nie inicjatywa faceta a gorowac hahhaha bidny sie przestraszyl i spierdolil do starej

czy fajne? no to chyba facet musialby ocenic bo ja sobie moge powiedziec ze fajne aaa kazdy ma inne zdanie... racja racja racja poruszal kwestie "my" ze kupmy sobie nasz samochod albo nasze mieszkanie.... a ja nie za bardzo odpisywalam bo co mialm odpisywac facetowi ze co odrazu slub bachor itp. pff najierw chcialm go poznac

wiec wychdzi a to ze trafilam chyba na materialiste... ale dziwne bo jak mu powiedzial ze mam kase na mieszkanie to jakos tak bez eocji jakby wlasnie nie o kase mu chodzilo....

Gość imć podszywacz
raczej nie przestraszyl, tylko wrocil tam gdzie mu wygodnie i dostanie wszystko czego chce. gosc dowiedzial sie, ze nie bedzie pukania tak szybko to wraca do zony i bedzie namierzal kolejna, moze ta sie okaze glupsza ;) a baba ktora nie ma swojego zdania jest nudna jak flaki z olejem :O nie wiem ile masz lat, ale slub itd to po kilku miesiacach znajomosci desperacja i glupota. to poka cycki, ja Ci powiem czy fajne, skoro ladna to tym bardziej mozesz pokazac zdjecie :P

Gość imć podszywacz
nie zrozumialas, panicz nie szukal sponsorki, kobiety ktora cos ma. on chce kija umoczyc i tyle, cala reszte ma juz wypracowana ze swoja stala panienka. ma takie obiady jak lubi, ubrania uprane i wyprasowane itd chodzi o wygode zyciowa z jedna kobieta, a z innymi o zwierzeca kopulacje.

ta jasne nie mialabym co robi tylko cycki jeszcze w necie propagowac swoje hahahahah \ tylko nie rozumiem dlaczego np. powiedzial miedzy wersami ze ta jego panna nie ma nic... a wczesniej twierdzil ze ma duzo?

no moze i masz racje ale po jaka cholere mowil mi ze nie wie jak dlugo z tamta wytrzyma jeszcze bo najchetniej chcialby sie uwolnic od niej .... i ze np. jak ozeni sie to ze moze i sie rozwiedzie.... nie uwazasz ze to dziwny przypadek