Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz_kafeteria

Badania opinii na Naszej Klasie i Facebooku - ważne!!!

Polecane posty

Mam zamiar przeprowadzić pewne badania na Naszej Klasie i facebooku, zgromadziłem już pewną liczbę znajomych i chcę zobaczyć jak zareagują na pewne rzeczy. Otóż chcę zamieścić swoje zdjęcie jako przedstawiciel Dżihadu. Będę na nim trzymać arabski Koran a obok mnie bedzie stać karabin typu Kałasznikow (oczywiście replika - na zdjęciu wyjdzie jak prawdziwy) Będę siedzieć przed islamską flagą z szahadą, która mówi, że nie ma Boga nad Allaha, Flage zrobiłem sam na wzór flagi Arabii Saudyjskiej. zdjęcie ma zostać zamieszczone 11 września 2011 r. Jak myslicie drogie Panie czy nasza kochana ludnośc zareaguje na to i jak? Proszę o opinie i pomoc. Czy coś mi za to grozi skoro robię to w ramach badań, można by rzez badań opinii ludzi??? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Gość sądzę, że nic Ci nie grozi
najwyżej usunięcie zdjęcia z profilu ;)

Gość merry xmas xmas merry
oj nudzi ci sie chlopcze, nudzi

Gość raritet delikatet ol bjorn NFF
To będą najlepsze badania socjologiczno=-psychologiczno-politologiczmne tego roku!

Właśnie chciałem dodać, że studiuję politologię a przeczytanie opracowań i książek odnośnie islamu, dzihadu i organizacji typu Hamas, Hezbollah czy Al-Quaeda zajęło mi rok czasu. Dodatkowo musiałem zebrać gadżety potrzebne do zdjęcia i zastanawiam się jak to będzie. 11 września 2011 będzie 10 rocznica World trade Center

Gość ol bjorn delikatet raritet
Zaszokujesz wszystkich i to na bank!

A przepraszam, nie robi się badań jak ludzie reagują na różnego typu zachowania??? Robi się... Pyta się osób co sądzą o czymś itd. A tutaj to będzie wyglądać trochę inaczej, ale cóż. Z resztą jeszcze nie wiem czy dojdzie to do skutku, ważne są dla mnie opinie Kafeterowiczów.

Gość raritet ol bjorn delikatet NFF
Po prostu zrób to i nie pytaj się już nikogo o zdanie!