Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srali pierdali

czy cos z tego będzie???

Polecane posty

Gość srali pierdali

zauroczylam sie w chłopaku z seminarium.. bylismy na wspanialej randce, w zyciu nie mialam takiej randki przegadalismy 7 godzin trzymalismy sie za rece calowalismy... pytał czy wyjade z nim na świeta w góry... no poprostu wrociłam do domu na skrzydłach... jak wróciłam to dzwonił do mnie ze o wszystkim mówił na powaznie, nastepnego dnia tez zadzwonił ale juz nic nie wspominał o wyjezdzie ani o nastepnym spotkaniu... jak napisałam mu smsa czy było wczoraj fajnie to napisał tylko fajnie fajnie .... czy on tylko sciemniał ze wszystkim? czy tak sie zachowuja wszyscy faceci .... ??????????

Gość WAWAtburk
zrobiłaś mu loda ?

Gość srali pierdali
wez nie badz obrzydliwy tylko sie pocałowalismy

Gość srali pierdali
czy ktos pomoze

Gość Lolli555
Dlaczego obrzydza cie lód ? o.O a no wydaje mi sie że moze by cos z tego było ale jakbys go naprawde kochała to by cie nie brzydziło robienie lodów :P

Gość świat równoległy
Nie jestem w stanie zrozumieć gościa...To jakaś manipulacja albo cos na wyrost gadał...Może strach albo chce zniechęcić bo w końcu jest w seminarium. Dla mnie tacy ludzie, którzy robią wodę z mózgu to frustraci. Jasne sytuacje i przekazy to podstawa, ale komu się dziś chce? Byle jak, byle szybko, byle co:(