Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

Przepisywanie oceny

Polecane posty

W tym roku zmienilam uczelnie, i z tego co widze niektore przemioty sa takie ktore ja juz mialam, i sa takie ktore mam do nadrobienia tzw. roznice programowe. I w zwiazku z tym mam takie pytanie: Oczywiscie chcialabym przepisac te oceny co by ich jeszcze raz nie zaliczac tylko sie skupic na tych co w ogole ich nie mialam i musze nadrobic. Czy przepisanie oceny zalezy tylko i wylaczmnie od woli wykladowcy ? Czy jesli on ma widzimisie i mi nie przepisze to ja musze to zaliczac jeszcze raz mimo ze mam zalicozny przedmiot ? Czy moge jakos to ominac ? Bo prawdopodobnie nie wszyscy chca mi ocene rpzepisac i wychodzi na to ze bede musiala wszystkie przedmioty zaliczac jeszcze raz, pomijajac fakt ze dopiero sie przenioslam, i bede miala naprawde duzo roboty, a sesja tuz tuz...

Gość zastanawiam się czy warto
jeśli te przedmioty obejmowały taki sam zakres materiału to nie powinno być problemu :) spytaj się wykładowcy albo w dziekanacie - na różnych uczelniach różnie się to załatwia

jutro pojde do sekretariatu bo musze jeszcze zdjecia doniesc, i zapytam dokladnie tych babek. one sa calkiem w porzadku idzie z nimi zalatwic wszystko, chyba pierwszy raz takie spotkalam w zyciu :D